Nutriční terapeut, máte zkušenost?

modrykonik80
3. led 2017

Dobrý den, prosím o zkušenosti s nutričními terapeuty,...pomohli vám shodit kila? Děkuji

malinkaelinka
3. led 2017

Doporucuju Michal Josef Toth, na fb skupina Fitness motivation cz...má opravdu vynikající výsledky...případně doporucuju knihu Co vám výživoví poradci neříkají, ať máš představu, jak si takového poradce vybrat a od něj čekat...a možná ho po přečtení ani potřebovat nebudeš 🙂

lenkas1982
4. led 2017

Za mě taky naprosto jednoznačně Michal Josef Tóth, jeho kniha Co vám výživoví poradci neříkají (pokud neseženeš v knihkupectví, můžeš koupit i v jeho eshopu Fitstore, mají ji tam o 100 Kč levnější než v knihkupectví, ale je k tomu samozřejmě poštovné) a FB skupina. Začni knihou, ať máš základy, pak teprve se případně přihlas do té skupiny. Mně osobně to dalo a dává hrozně moc, škoda, že jsem ho objevila až nedávno. Nejsou to žádné diety, přípravky a zázraky na počkání, ale trvalá a zdravá změna životosprávy a jídelníčku a cvičení (ideálně posilování). Ta jediná správná cesta. 😉 K tomu doporučuju stránky nebo aplikaci do mobilu Kalorické tabulky a aspoň nějakou dobu si vážit a zapisovat, co jíš, ať jsi v obraze. MJT dělá i jídelníčky na míru, pokud by ti to zpočátku vyhovovalo víc, než si ho sestavovat sama - vše v té FB skupině.

lenkas1982
4. led 2017

Jen ještě upřesním, že on nedělá nějaká sezení nebo něco takového, vše je jen online. K tomu jídelníčku má i navazující poradenství. A v té skupině je taky aktivní a reaguje na dotazy, přispívá do diskuze.

sandra_n
19. led 2017

Ano, když je dobrý dokáže pomoct.