Prosba o vyplnění dotazníku k diplomové práci ČVUT

nikykor
2. kvě 2021

Vážené maminky a tatínci,

jsem studentka ČVUT v Praze a před sebou mám poslední rok magisterského studia. Součástí posledního roku je diplomová práce, která se týká Influencer marketingu společnosti Nestlé. Ráda bych zjistila, jak velké povědomí o aktivitách na instagramovém profilu nestlebabyczsk rodiče mají.

Maminky a tatínci, prosím Vás o vyplnění anonymního dotazníku, který Vám zabere necelých 5 minut.

Link na dotazník https://forms.gle/…jtvJo8TmyYN6.

Děkuji za Vaši pomoc při vyplnění dotazníku! 🙏🙂

S pozdravem,

Nikola Korychová

klovalka
2. kvě 2021

ahoj,nefunguje mi odkaz

nikykor
autor
2. kvě 2021

Omlouvám se, zde je znova https://forms.gle/9CaBKm3kxVawwbFFA. Moc děkuji😇

maminkaha
2. kvě 2021

Dotazník se nedá vyplnit. Skončila jsem u otázky, jestli sleduji influencery, napsala jsem že ne. Jenže další otázky se nedají zodpovědět, když influencery nesleduji. A bez vyplněných otázek nelze dotazník odeslat.

sudylichozrout
2. kvě 2021

@nikykor Ten dotaznik je spatne postaveny. Zcela chybi varianta "Influencery nesleduji" a z toho pak vyplyvajici moznosti odpovedi, dale chybi zakladni demograficke udaje. Dost me prekvapuje, ze vam nekdo na CVUT takto odflaknute setreni k diplomce schvalil.

squezy
2. kvě 2021

@nikykor Fakt se to blbě vyplnuje. Ja jsem to poslala, ale mělo by se to vážně ještě opravit. Ja nevim, ale myslim, ze nam maminam jsou nějací influencri jedno, hlavně podle mě je to záležitost pro puberťáky, ne pro maminy, extra když se to týká detske výživy. Navíc, ja třeba nemám ani instagram.

deaneira29
2. kvě 2021

Souhlasím s holkama, tohle se fakt vyplnit nedá, takže sorry