Rekonvalescence po císaři

dubnacek
19. led 2016

Ahoj Holky,jsem 9 dni po cisari,vim,ze je to brzy,ale zajimalo by me jestli se vam stalo,ze kdyz si chcete stoupnout nebo delsi dobu chodite mate pocit jako by cela jizva tahla a to i pod jizvou.Nevim jak to presne popsat.Manzel byl pryc a az dnes se vraci tak jsem byla sama a proste zvedat chlapecka musim a to i jine veci takze mozna je to i tim,ze je vice jizva namahana.Musim rict,ze je to muj druhy cisar,ale u prvniho si vubec nevybavuji,ze by me to takto delalo.Diky za odpoved..

mmms
20. led 2016

Ahoj, už si to úplně přesně nepamatuju (od prvního císaře mám 3,5 a od druhého 1,5 roku), ale myslím, že mě táhlo a bolelo úplně všechno. Rozhodně po tom druhém jsem na tom byla fyzicky hůř-2 týdny jsem byla úplně vyřízená, teprve pak jsem se začala nějak dávat dohromady. Asi ti poradím jen to, na co jsi určitě přišla sama-snažit se co nejvíc odpočívat, nepřepínat se a kdyby se ti to nezdálo, volat doktorovi...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru