Slabé krvácení a negativní test

maryska92
21. led 2018

Ahoj holky, prosim vás mam takový dotaz. Snažíme se o mimi, a tento měsíc se MS dostavila v den očekávání, ale úplně slabě. Spíše jde o takové špineni, dnes je to již 3.den a tak jsem si včera dělala těhu test a byl negativní no a dnes mi to nedalo a delala jsem si další 3 od jiné značky s citlivostí 10, a taky všechny negativní, žádný duch ani žádné těh.příznaky, bolest břicha je stejný jako při jakékoli jiné MS, nevíte čím to může být?

vendelinka08
22. led 2018

No myslim ze to muze byt tim..ze tehu nejsi. Pokud mas menzes i kdyz slabsi..a tehu testy negativni..tak to neres. Pokud se ti nebude neco zdat..tak si udelej testy pozdeji. Treba se jeste ukaze. I kdyz chces slyset nejakou nadejnou odpoved..tak tu bohuzel neznam. Nikdo do tebe nevidi. Chce to cas

miluskah
22. led 2018

Holky prosím o radu.My se snažíme skoro pět let a nic, takže už jsem to hodila za hlavu a smířila se s tím, ze už tehotna nebudu.Ale tenhle měsíc je to divné, jeden den me bolely klouby, pak to přestalo, týden před MS bolesti břicha a jeden den hrozny křeče v břiše, ale trvali tak pět min.Prsa se mi nalily, ale za dva dny přestaly bolet, jindy me bolí az do příchodu MS. Ještě se mi udělaly dva opary, divné, a týden po sexu jsem mela dva dny jen růžovou kapku na intymce, ze by zahnizdovani???Ne­vím už jsem z toho mimo.MS mám dostat ve středu, břicho me bolí porad, myslíte ze mám šanci? Děkuji za odpovědi 🙂

ketuli
7. únor 2018

Ahojky 3.2. jsem měla dostat menstruaci a nedošla začala jsem semtam špinit 4 dny a potom semtam slabě krvaceni a potom nic těhu test negativni.

sara04
6. led 2019

Otoky, tretry mee. Re R A tě Dobrý s i tkví ji

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru