Špinění v 5tt

mumik
22. led 2018

Ahoj holky,včera jsem byla tak spokojená,že se cítím skvěle jak fyzicky tak psychicky a dneska lehké špinění. Jsem z toho nervózní, strašně se snažím zůstat v klidu,že to určitě nic není,ale nedá mi to a hledám různě po netu..
Včera večer mě dost pichlo jakoby na pravém vaječníku,ale po chvíli to přešlo. Tak jsem si říkala,že asi jak se roztahuje děloha. A dneska odpoledne špinění. Nic hrozného, světle hnědé a není toho ani moc,ale stejně... navíc mi takhle začíná i menstruace.. :(
Ovulace byla 3.1. termín menses minulý čtvrtek. Od středy mám krásně pozitivní test, který sílí. (Dneska ráno jsem dělala poslední) měla jste to tak některá a bylo vše v pořádku? Děkuji moc

lucie01
22. led 2018

Ahoj, měla jsem to tak v obou těhotenstvích - lehké špinění - šla jsem k Dr. a ten mi nasadil utrogestan. Nemusí jít o žádný problém, každopádně bych zašla ke gynekologovi.

mumik
autor
22. led 2018

@lucie01 to mám zítra v plánu,ale nevím,jestli mě vezme.. hned ráno tam zavolám.. loni jsem prodělala mimoděložní,ale to jsem od začátku cítila,že není něco v pořádku.. každopádně když jsem volala k doktorovi a říkala sestře,že jsem krvácela tak mi řekla,ať přijdu za tři týdny.. no pak jsem se tam tedy nacpala, protože se mi to nezdálo a nakonec to bylo právě mimoděložní..
Teď věřím tomu,že to tak není,ale stejně mám strach.. a asi se tam zítra prostě zase nacpu,že chci,aby mě doktor vzal.

llenka1
22. led 2018

Ahoj, ja som takto presne v 5tt zacala hnedo spinit. Nasli mi hematom, zostala som doma na PN, kludovy rezim a utrogestan.. po mesiaci silne krvacanie pohotovost...dalsi hematom.. a dalsie dva mesiace PN, teraz sme 26tt a vsetko ok a uz druhy mesiac chodim do prace 🙂 Silno drzim prsty, nech to dobre dopadne. 🙂 Urcita ale zajdi na gyndu, nech, mozno to nic nebude a ty budes potom kludnejsia.

andelka
22. led 2018

Já jsem spinila první 3 týdny, u Dr jsem byla začátkem 5,6 a 8 tt. Nic mi nedal,že se s tím stejně nedá nic dělat, že musíme počkat. Brala jsem akorát Ascorutin. Ještě teď sem tam špiním,ale dle utz vše ok. Už končím 18 tt.

mumik
autor
22. led 2018

@llenka1 přeji hezký zbytek těhotenství a děkuji za reakci. Snad to bude i u mě v pořádku,moc se za to modlím.

lucie01
22. led 2018

@mumik Určitě zajdi, mě vzali hned ten den co jsem tam volala ( měli jsme i před dovolenou a tak jsem chtěla mít jistotu, že je vše v pořádku ) ...držím palce 🙂

mumik
autor
22. led 2018

@andelka děkuji 🙂 je to zvláštní,že to tak někdo má a je to naprosto v pořádku,ale je to dobré vědět. Přeji krásné tehulkovani 🙂

mumik
autor
22. led 2018

@lucie01 moc děkuji 🙂

andelka
22. led 2018

@mumik děkuji,držím palce

verionka
22. led 2018

@mumik Měla jsem špinění v 7.týdnu, byl to hematom, a pak ještě někdy později a nakonec vše dopadlo dobře ;)

mumik
autor
22. led 2018

Kéž by to i u mě bylo všechno v pořádku. Musí 🙂 děkuji za reakce.

lucievitackova
22. led 2018

@mumik
Ahoj,jak pisou holky,mela jsem to takhle taky na zacatku a pak i obcas ve 3.trimestru.
Nejdriv jsem brala Ascorutin,Utrogestan,pak i Magnosolv a vse dobre dopadlo.V listopadu jsem porodila zdravy mimco a spolu s nim i hematom velkej jako pomelo-to byla pricina krvaceni v tehotenstvi.Ale mela jsem ho nejak ukryty,takze na zadny uz nebyl videt,previt😕

mumik
autor
22. led 2018

@lucievitackova tak to je síla.. hlavně že vše dopadlo dobře.

lucievitackova
22. led 2018

Hlavne klid,stres ti nepomuze,ten ti tak jedine uskodi.
Ja vim,ze se mi to lehce rekne,ale taky jsem si tim prosla a ver mi,ze vim,jak se citis.
Drzim palce

lucievitackova
22. led 2018

@mumik
jj dopadlo,zaplat panbuh.
A u tebe to dopadne taky dobre,uvidis.Hlavne mysli pozitivne a tes se na prcka

mumik
autor
22. led 2018

@lucievitackova snažím se být v klidu,ale odpoledne jsem to tedy viděla dost černe. Teď už je to lepší.. děkuji moc

lucievitackova
22. led 2018

@mumik
Joo to je jasny,ja taky vzdycky videla ty nejhorsi scenare,kor kdyz jsme jeste o prvni mimco prisli a vubec nic mi pritom nebylo...Ale rikala mi dr.,ze kolikrat clovek zacne krvacet prave jen z nervu a ze stresu

mumik
autor
22. led 2018
dancamich
22. led 2018

U prvniho Utrogestan a nasledne klidovy rezim. U druheho jsem nemela zadne leky, ale vzhledem k povaze me prace a narocnosti dvoulete dcery jsem nakonec znovu na PNce az do nastupu na PPM.

mumik
autor
22. led 2018

@lucievitackova já už mám dcerku,letos ji bude 12 let a to jsem tedy také krvácela,ale až ve 14 tt. To jsem si týden polezela v nemocnici a pak už bylo všechno v pořádku. Teď jsme se snažili téměř dva roky,loni bylo mimoděložní těhotenství a z toho jsem se celkem dlouho dostávala. Od té doby teď první pozitivní test a právě že jsem se ještě včera cítila naprosto v pořádku, ještě jsem si říkala,jak mi je dobře,že je všechno na správné cestě a dneska tohle. Naštěstí to vážně není moc,jen trošku..tak by to opravdu mohlo být v pořádku.
Předevčírem jsme se s manželem milovali,ale opatrně. Tak jestli to nemůže být i z toho....?

mumik
autor
22. led 2018

A děkuji moc za reakce, pomohlo mi, si o tom s někým napsat.

mumik
autor
23. led 2018

Doktor mi řekl,že těhotná nejsem. Že to není ani klasické těhotenství a prý ani mimoděložní.. (jenže tohle mi říkal i před rokem,že je to určitě biochemické) .. menstruaci jsem nedostala, špinění ustalo a test pomaličku sílí,tak jsem asi blázen.
Dneska bych měla být 4+5tt a to už by něco vidět na utz musel. Na krev mě neposlal,tak teď vůbec nevím,co mám dělat..na kontrolu mám přijít příští týden.
Testy dělané obden, poslední včera ráno. Podle mě sílí,co myslíte? To přece nemůže být ještě Ovitrelle... Což mi také říkal,že proto mám pozitivní test :(

andelka
23. led 2018

Moje testy vypadaly úplně stejně. Bylo to cca 11-15 dní po ovulaci když jsem je dělala. První byl v pátek. K Dr jsem šla další týden ve čtvrtek a podle utz tam byl flíček a vypadalo to na 4+0. Takže úplný začátek. Podle mě těhotná jsi,ale hodně krátce. Počkala bych a šla za týden,pokud ti ms nepřijde a bude ti dobře. Mně si pak pozval za týden,zda bublina poroste a pak za 14 dní,to už bylo srdíčko. Spinila jsem pořád minimálně prvních 14 dní. A po sexu je to běžné.

mumik
autor
23. led 2018

@andelka právě že u mě neviděl ani žádný flíček,ani žloutkový váček..nic.. 2.1.mi v centru pichli Ovitrelle,takže ovulace měla být cca za 36hodin. Podle toho by mi to mělo vycházet stejně jako podle menses,takže těch 4+5tt.
Jsem z toho teď strašně vyděšená :( ale holt mi nezbývá než čekat a modlit se,aby to opravdu mimoděložní těhotenství nebylo.

andelka
23. led 2018

@mumik ja bych počkala. Sama jsem měla ovulaci 2.10. a 19.10. tam byl ten flíček. Který se někdy hůř hledá. Byl fakt malinký.

mumik
autor
23. led 2018

@andelka ano,budu muset počkat,nic jiného mi nezbývá.. zkusím zítra ráno udělat další test a uvidím,jestli bude zas silnější nebo ne.. Dám vědět,když se dozvím něco nového.

andelka
23. led 2018

@mumik budu moc držet palce

mumik
autor
23. led 2018

@andelka děkuji moc :-*

kobzolla
23. led 2018

Ještě neztrácejte naději. Když byla já u lékaře 4tt+4, takže jako vy, ještě nic neviděl. Říkal, že tak ten týden po ms je hraniční, když už dutinka může a nemusí být vidět, ať přijdu za týden. U mě bohužel ani za týden nic nebylo, tak to nedopadlo... Ale ve stejném čase byla na kontrole i kamarádka (taky 4tt+4), taky nic, ale o týden později už ano. Moc se mi nelíbí teda tak silná slova lékaře takhle brzy, navíc ani krev nevzal...😐 Zlatý můj frndař!

mumik
autor
23. led 2018

@kobzolla právě že moc nerozumím tomu,že mi nenabral alespoň krev,aby zjistil jestli tedy HCG roste, připadala jsem si,jak kdybych si to snad vymyslela :(

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru