Spořící účet, kde se dá kdykoliv vybrat a naskakují úroky?

ewinka64
28. říj 2018

Kde máte udělaný spořící účet , aby se dalo kdykoliv vybrat a opravdu tam taky něco přibylo ? Koukala jsem na ing , má někdo zkušenosti ? Moje banka nabízí taky , ale to mi příjde, jak prašť a uhoď, zda to nechám na běžném , nebo "spořícím" .
Díky za zkušenosti 🙂

j.a.n.i
28. říj 2018

Mam takovy pocit, ze pri dnesnich urokovych sazbach, je to vsude prast jak uhod...

tercasv
28. říj 2018

Máme u ing. Peníze tam posíláme nepravidelně, podle toho, kolik nám zbude. Pokud ty peníze potřebujeme, do druhého dne je mám na svém klasickém účtu. Peníze tam přibývají podle toho, kolik je na účtu uloženo, mi jsme to měli v řádu desítek korun. Ale neměli jsme to až tak jako spořící, ale jak šetřící 🙂 Peníze, který jsme tam poslali, tak jsme na ně "zapomněli" a nepočítali s nimi 🙂

ewinka64
autor
28. říj 2018

@tercasv no asi tak nějak též zamýšlím 🙂

ter
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
ewinka64
autor
1. lis 2018

@ter díky ,no finančním odborníkům moc nevěřím,koukají na provize a své zájmy. Neříkám zw všichni,ale těch jaksi moc v dnešní době není.

zaludova
1. lis 2018

Mám u Monety. Lze kdykoliv převést na běžný účet a je to tam do minutky. Úroky nějaké naskakují, ale asi 45Kč měsíčně...Nic extra....

ter
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
muhehehe
1. lis 2018

Kdyby něco takového existovalo, má to každý.... takže bych se smířila s tím, že buď výnos a horší likvidita, nebo peníze kdykoliv k dispozici, ale holt k tomu dostanu dvacku za rok ;)

jennyska
8. lis 2018

Ahoj @ewinka64 na koníkovi máme od září i (zdarma a anonymní) Finanční poradnu https://www.modrykonik.cz/forum/category/financ... ve které na každou položenou otázku odpovídají 4 odborníci na finance.

Mohla bys tento svůj dotaz vložit i tam? Určitě to pomůže i dalším maminkám/tatínkům, které tuto situaci také řeší 🙂

Děkuji Ti moc,
Jennyska
Modrý koník team