Strhnutí blanky na penisu

verjak
23. lis 2017

Dobrý den maminky, lékařka nám dala doporučení do Bílého Domu do Brna (urologie) na strhnutí blanky, která synovi zůstáva po stáhnutí předkožky na žaludu. Chtěla jsem se zeptat, zda má někdo zkušenosti přímo v Brně, jezdí tam prý primář z dětské nem. Umrtvují to??Nebo kde prosím v okolí Brna, Blanska máte pozitivní zkušenost s tímto výkonem?Syn má 4,5 let. Fimóza není, předkožka přetáhnout jde,ale ta blanka tam zůstává ☹ Díky.

verdos
23. lis 2017

Dobrý den - blanka nějak vadí ze zdravotního důvodu? Pokud ne, vůbec bych syna zákrokem nezatěžovala. Každý zákrok může mít totiž komplikace.
My jsme tedy řešili problémy s předkožkou (trošku jiné) se synem před necelými 3 roky a v Brně jsem nemohla sehnat jediného rozumného urologa. Nevím, zda se situace zlepšila. Jinak jsou prý super a mají i moderní přístup a názor na dětské urologii v nemocnici v OL. Je to sice o kus dál, ale kdyby nás doktorka do něčeho tlačila a já si nebyla jistá nebo neměla jinou možnost, než k lékařům jít, jela bych právě tam.
Nejsem lékař, ale hodně jsem se o to začala zajímat a spousta pediatrů v ČR vůbec moderní poznatky nezná nebo je nezajímají...

gin124
28. lis 2017

@verjak o něčem takovém čtu poprvé. Zkuste napsat do této poradny http://liborjanecek.cz/poradna