Tierra Verde. Máte zkušenost?

veragajdzicova
31. srp 2022

Ahojky holky, jdu si k vám pro radu. Jsem alergik a astmatik, a velice mi vadí silné vůně. Jako trumpeta jsem si koupila ariel gel a coccolino ale prostě mě to hrozně dráždí ke kašli a pak se I dusim. Chtěla bych se zeptat na konkrétní prací prostředky od Tierra Verde zda 1. Vyperou 2. Odstraní fleky ( nemyslím staré fleky) 3. Jak jsou voňavé 4. Jak jste celkově spokojeni. Děkuji za odpovědi

ondul
31. srp 2022

Mam zkušenosti jen s gelem z mýdlových ořechů bez vůně, pere dobře na vysoké teploty, flekum moc nedá. Na ručníky a pleny ideál. Na fleky a namáhané prádlo (dětské oblečení) na 40C je ale za mě dost k ničemu.

veragajdzicova
autor
31. srp 2022

@ondul moc děkuji za odpověď, počkám ještě na další holky jak jsou spokojeni.

tulipdona
31. srp 2022

@veragajdzicova za mě v pohodě, ale nerozumim proč když ti vadí parfemkvané produkty, proč je kupuješ?

Mrkla bych se po něčem nontoxic a s tím neexperimentovala.

veragajdzicova
autor
31. srp 2022

@tulipdona to je právě to, protože jsem trubka a mam rada voňavé prádlo. Budu muset se smířit s tím že budu ráda za čisté ale méně voňavé

tulipdona
31. srp 2022

@veragajdzicova nojó, když ti pak z toho není dobře. Se na to vyprdni 😁

pribylovapetra
31. srp 2022

Existuje práci prášek nebo gel Sonett. Já kupují kvůli alergickemu synovi. Jednou neměli gel neutral a vzala jsem nějaký lemon a ten teda voněl. Za mě šíleně když nejsme zvyklí používat aviváž a pod, ale možná by to mohl být kompromis pro tebe. Je non toxic. Všeobecně všechny tyto práci prostředky perou hůř než klasická drogerka. Často musím dopředu zaprat mýdlem. A peru na vyšší teplotu,takže pradlo možná nevydrží tolik. Záleží na prioritách. A na "nevůni" si jde docela dobře zvyknout.

jana_zofie
31. srp 2022

@veragajdzicova vcelku souhlas s @ondul, jen teda mam z mydlovych orechu levandulovy. Lehce voni a mohlo by ti to i vyhovovat. A pokud mas jenom propocene pradlo, tak taky ok. Ale sebemensi flek se proste musi prejet zlucovym mydlem, i kdyby to bylo jen bahno. Ale dokud byly deti pocakane tak maximalne mlikem a na uterky z latkovych plen, kde na fleky kaslu z vysoka, znacka ideal.

luciee79
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
veragajdzicova
autor
1. zář 2022

Holky děkuji vám vrátím se radši k Jelenovi ten mi vypral vše a nemusela jsem každý hadřík prepirat v ruce

zuzekk
2. zář 2022

S fleky nemám problém, peru na 60°. Teď tedy používám Sonett, spíš proto, že ho tu mají v bezobalu. Bez parfemace preferuji. TV má gely s vůní, jsou takové nevtíravé (levandule a myslím rozmarýn). Jako ekzematik značku doporučuji.

veragajdzicova
autor
2. zář 2022

@zuzekk děkuji 😉