V čem prát látkové pleny?

sarka1malina
1. srp 2014

Maminky v čem perete látkové pleny? Já peru v mýdlovém slizu a pleny mi po vyprání i usušení smrdí

aideen
1. srp 2014

Peru ve všem, co je po ruce. Většinou nějaký sensitive prášek + navíc ob praní přidávám sanytol na prádlo a sůl na skvrny.

kikimaruska
1. srp 2014

Dreft senzitive...vypere dobře, hezky jemně voní. Na bazarové plenky a v případě nemoci dám do máchání trochu sanytolu, občas změkčím máchadlem Permon M. Jinak na skvrny když přepírám používám žlučové mýdlo. Prala sem jednu dobu i v sypkém Denkmitu z DM, pere také dobře (nevoní),ale je pravda, že si některé maminky stěžovaly, že čaasem vyžírá barvy na barevných kalhotovkách, tak sem se vrátila k mému voňavému Dreftu.

melodygirl
1. srp 2014

Já prala zásadně v eko prostředcích v Sodasanu a Ecoveru bez parfemace. Pokud jsem prala po dvou dnech, tak plíny nesmrděly. Vždy jsem jela ještě máchací program zvlášť s octem. A když nestíhala a prala po 3-4 dnech, tak jsem bohužel program jela 2x + extra máchání.

irca86
1. srp 2014

Peru v pracích tabletách Sensitive od Dedry. Do praní přidávám sůl na skvrny z DM a máchadlo Permon M, nebo PH neutral od Dedry ( neutralizuje zbytky pracího prášku). Na skvrny žlučové mýdlo.
Nemám ráda parfemované prací prášky, ale Permon M krásně voní.... 🙂

marketa11112
3. srp 2014

nekde jsem cetla, ze maminky si hodne chvali praci prasek z dm - denkmit, pak také batole, persil sensitive , na lovelu spise nadavaji. hodne pridavaji sul na skvrny , sanytol na dezinfekci a na mekkost permon m. taky vse budu kupovat. 🙂) teprve me to ceka.

alisek
3. srp 2014

Ahoj, prala jsem jen v tomto prášku Miocare od Bambino Mio, je eko, byla jsem spokojená, jednou jsem vyprala v prášku z DM denkmit na bílé, hezky je vybělil, na skvrny hlavně od příkrmů žluč.mýdlo, lovelu určitě ne, max. na dětské oblečení. Prala jsem na 60C a delší program na hodně znečištěné prádlo cca 2h., bez aviváže a máchání navíc.

ililina
6. srp 2014

Prala jsem v prášku z DM - denkmit na bílé prádlo a na 60st.

valinka1711
Odpověď byla odstraněná
Zobraz