Varování všem maminkám před obchodem Krokodýlek

aspnet
29. srp 2014

Zdravím maminky, chtěla bych Vás varovat, aby jste nebyli zklamané jako já. Kupovala jsem komplet postýlku na adrese (http://www.krokodylek-tu.cz/kontakt/ ).
BOHUŽEL mi nedošel celý komlet a už měsíc obvolávám a urguji kdo to bude. Ze začátku jsem se dočkala pouze výmluv ( pošta to nedoručila atd....).
Dnes už mi nebere paní ani telefon. ☹ BYLA jsem nucena napsat na ČOI ale že mám neůplný komplet na postýku a přišla jsem o peníze to je druhá věc .... Co se dá dělat.
Nechápu, že existují takhle bezcharakterní lidé... ☹

xpila
29. srp 2014

@aspnet Proč jsi to tedy přebírala, když to nebylo kompletní?

dokument
29. srp 2014

já kupovala postýlku u firmy scarllet dětské postýlky a došla mi jiná postýlka, jiný návod k jiné postýlce a jiné šrouby a bylo jich málo, že jsme nemohli smontovat. Inzerují, že jsou čeští výrobci postýlek, ale pak při reklamaci napsali, že je to vyrobené a dodávané z Polska! Přebrala jsem to také neúplné, ale jak chcete rozdělávat v okamžiku, kdy tady stojí chlap s balíkem takový obr balík? rozbalovat ho hodinu?....a hned to montovat?.... tak to určitě v realitě nefunguje.
Takže také varuji! 🙂

aspnet
autor
29. srp 2014

No nikdo mi nedal zprávu, nevěděla jsem to, že to nebude kopletní, víš jak to je dají ti balík mezi dveřmi, podepsat a honem pryč. Byl to velký balík v krabici oblepený páskou, než bych to rozbalila... Byl tam jen paragon a na něm, že mi chybějící věci budou doposlány, ALE NEBYLY ☹