Věříte horoskopům?

26. kvě 2023

Diskuzi základám pro odlehčení, radši to píšu jako první. Jaké máte zkušenosti - existuji charakteristiky, co se shodují? Já nevím, jestli je to náhoda, ale když ni nějaká ženská vadí, tak je ve 100 % býk a nebo lev. Když mi inponuje chlap, tak je to většinou střelec nebo býk. Co u vás?

stastnamaminkaa
26. kvě 2023

Verim, ale zaroven zistujem, ze kopec ludi je uplne inych. Tiez poznam napr. 2-3 bykov a kazdy je iny.

eviicka
26. kvě 2023

Něco na tom asi bude, měla jsem kolegyni co se tím dost zabývala a vždycky dokázala s předstihem odhadnout budoucí vztahy mezi lidmi (ale nezohledňovala jen holé znamení).
Jinak já nikdy nebrala vážně horoskopy na denní bázy (takové ty časopisové), ani je nečetla, ale jsme s manželem stejné znamení a fakt míváme ve stejný den dobrý den i den blbec (jako v práci, kde nejsme nijak provázáni).

izz76
26. kvě 2023

Něco málo na tom asi bude,například ženské ve znamení panny,co jsem potkala,tak všechny puntickarky a nejchytřejší na světě. Podobní mi připadají lide narozeni ve znamení ryby,všechny co znám rozpolcené osobnosti. Naopak u střelců,těch znám taky dost,je každý jiný.Většina chlapů co mi kdy imponovala byly lvi.

gdpr
26. kvě 2023

Neverim ale nieco na tom bude, iste charakteristiky su naozaj presne u vacsiny ludi napriklad ja neznesiem kozorozca, nie zeby som ich hned odsudila ale ani s 1 som si nesadla, ci uz hned alebo po case bez toho aby som vobec vedela ake su znamenia... Tak isto aj na mna, muza a deti sedi charakteristika ale napriklad ryba je u mna 50:50 s jednou nedokazem sa zniest s druhou som velmi dobra kamoska, su uplne ine a asi az mesiac narodenia nemaju nic spolocne.

odula
26. kvě 2023

Ne

laxesis
26. kvě 2023

Nevěřím🙂

kaaacaaatkooo
26. kvě 2023

Poznám Blížence na sto honů :D a toto znamení nedávám :D Jsem Štír.

blondynka400
26. kvě 2023

Za mne na tom maličko něco je, hlavně ve spojené s numerologií. Když se oboje umí použít, výsledky jsou fakt hodně zajímavé.... Kdysi jsem tomu taky nevěřila, ale postupem času to vidím úplně jinak. A fakt nejde o nějaké blbé horoskopy na netu, ty jsou obvykle spíše pro srandu 😀

autor
26. kvě 2023

@kaaacaaatkooo To je zajímavé, jak se pozná blíženec? 🙂

veronicka89
26. kvě 2023

Me nejvíc serou ale zaroven přitahujou stiri chlapi ...

A zensky v raku jsou sice hodne a vsechno ale prijdou mi precitlivele malo spontanni a vse si moc berou a je to pro me tezke ...

🙂

A jsem lev... podstata hodne sedi ... myslim ze by me tady i hodne lidi pomluvilo ,ale ackoliv jsem uprimna i v normalnim zivote malokdy mam s nekym konflikt ... ptz lidi co me znaji vi ze proste moje kritika neni zla a ze umim byt kriticka nebo zedmesnit i sebe takze v realu to funguje ... 🙂 tady si z meho projevu kazdy mydli jsky nejsem vseznslek a furie mi nekdy pripada 🙂

veronicka89
26. kvě 2023

@gdpr ryby mi prijdou strasne odlišné ... jakoze nesedi na ne moc společných rysu dohrmady

janylu
26. kvě 2023

@kaaacaaatkooo já jsem taky štír a můj manžel je blíženec a většina mých kamarádů jsou taky blíženci.😄 Já moc nedávám vodnáře.

stastnamaminkaa
26. kvě 2023

Je tu nejaka maminka - byk, ktora caka dietatko - stira?🙂

anetka9
26. kvě 2023

Ale jo, protoze na me charakteristiky sedi (stir). Na manzela ale treba vubec (panna). No a dite mame blizence, ale to je jeste tezky poznat:D

herminka
26. kvě 2023

Ne.

levandule_k
27. kvě 2023

@kaaacaaatkooo 😂 Čím tě štvou blíženci?

Proč anonymní dotaz? Máš tady image inteligentní a racionální ženy, která nezapadá do představy, že věří a čte horoskopům?

Horoskop z časopisu mne nezajímá. Nejsem si jistá, jestli ho někdo nepíše tak, že si to vycucá z prstu.

anonym Před lety bych se vysmála tomu, že někdo řeší znamení. Dneska mám doma knížku od astroložky Lindy Goodman Sluneční znamení. Baví mě pozorovat, jestli se někdo chová podle svého znamení nebo. Ona tam i píše, že sluneční znamení vtiskuje charakteristiku, ale má to svoje limity, ale pro orientaci je to dobré. Ovlivňují nás i jinak postavené planety. Já k tomu dodávám, že nás třeba ovlivňuje osobní zralost duše.

Díky tomu, že vím, jak se chová manželovo znamení a moje znamení (není to harmonická kombinace), tak prostě vím, že mu občas dávám nechtíc dost zabrat a měla bych se trochu krotit a se zase snaží o větší nadhled.

Jednou jsem si nechala dělat karmický horoskop.

jane46
27. kvě 2023

@levandule_k Presne to s tou anonymitou me taky napadlo 😆 Ale tady je to takovy nesvar, co to umoznili.
Jinak za me verim tomu, ze na znamenich neco je, ale jak nam vysvetlovala jedna "carodejka" je kazdy ovlivneny tolika faktory, ascendentem atd. ze neni ryba jako ryba.
Ja jsem myslim ukazkovy kozoroh, ale pry mam ascendent nevim v kom, ze nejsem tak moc na facku jako jini kozorohove. Jo a nemuzu vystat lva a u znameni vah, ryb a raku mam chut s nimi zatrast, at se taky trochu uvolni a rozjedou 😆
Rozumim si s berany, vodnari a diky segre vim jak vyjit s blizencem 🤣
Jo a docela jsem se modlila, aby se mi nenarodil taky kozoroh, to by byl boj 🤭
A priznavam, kdyz zahlednu horoskop... ze srandy si ho vzdycky prectu i kdyz je to uplne k nicemu.

aarriel
27. kvě 2023

Neverim na ne uplne do puntiku, ale nejake rysy sedi. Ja mam treba manzela berana a je to typicky beran. Soutezivy, tvrdohlavy, nema rad kdyz ho nekdo do neceho strka, nastesti ja uz vim jak na nej 🤣 Ja jsem panna s ascendentem ve vahach. Takze na me sedi i charasterika vahy. Jsem nerozhodny puntickat 🤣🙈 dcera je vaha se lvem a taky na ni sedi oboje znameni ukecana, rada stredem pozornosti, ale nerozhodna a me to neskutecne sejri 🤣 Znam spoustu strelenych strelcu, mam je rada, ale ja jejich tempo nedavam. A koho ja fakt nevydejcham jsou ryby 🙈

kolunka
27. kvě 2023

Nevěřím těm časově omezeným horoskopům ( denní, týdenní apod.) ale věřím, že každé znamení má své typické rysy. Vodnáře znám vzdušné, přátelské. Býky vášnivé, impulsivní, požitkáře. Raky citlivé, Blížence rozdvojené a Lvi, kteří neumí prohrávat a nesnesou sebemenší pokoření, Berany materialisty. Panny tišší a puntíčkářské..

ninive211
27. kvě 2023

@anetka9 Já jsem Štír, manžel Panna s syna máme taky Blíženci😀 Na něj to teda zatím sedí, 2 osobnosti v sobě a strašně se zajímá o všechno. Manžel je taky naprosto typická Panna, vč. pořádku a kritičnosti. Tohle to nedávám, jako Štír mám problém s přijetím kritikym hodně si to beru, dost jsem vytahovačná.
Horoskopů docela věřím, těm osobnostní, řádně propracovaným. Hodně má vliv ascendent (dcera je Váha s ascendentem ve Štíru- no čekáme hodně divokou pubertu)

orchidis
27. kvě 2023

Celoživotně komplikovaný vztah k Váhám ( ženám), býka poznám na sto honu. Kamarádky kozoroh. Něco z těch charakteristik fakt sedí 🙂. Lvum se dost často musím smát, panny si držím od těla, zvlášť ženy bývají panovacne úzkostné zatáhnute a puntickarske hysterky 🙂.

ninive211
27. kvě 2023

Manžel třeba vždy říkal, že hlavně ne Blíženci a Ryby! (Ryby mu jdou tzn.do protivný, to je jak já a Bÿk, to je švagr a někdy ho nedávám, věčně rejpe a já vztahovačnej Štír to nedávám).To samý tchán Vodnàř, teď už je to docela v klídku,ale ještě než jsme měli děti, tak jsem ho fakt nedávala a mockrát jsem kvůli němu brečela, jakej je blbec (on totiž mnohem rychleji mluví, než myslí...a spoustu věcí, které myslí ze srandy, řekne smrtelně vážně a naopak...prostě člověk nikdy neví, jak s ním na tom je a jak zrovna bude reagovat).

ninive211
27. kvě 2023

@kaaacaaatkooo Já zas nedávám Vodnář. Neměla bych se snášet s Býkama - je fakt, že švagr Býk je prostě jiný. Na kamarádky a kolegyně màm ale na Býky štěstí a byť jsou povahově úplně jiné, vždy to byly milé a pozitivní osůbky. Pak mám kamarádku Lvicu -strašně by mě zajímalo, co má ta ascendent, Lva nezapře ani náhodou, ale hodně z povahy má i společné se mnou - Štírem.

dura175
27. kvě 2023

Nevěřím na horoskopy ani numerologii. Přečtěte si něco o Forerově efektu. Když budu chtít nemít někoho ráda, nebo mi bude nesympatický, nevidím jediný důvod, proč bych měla zjišťovat jeho datum narození a dávat to za vinu znamení. U numerologie to navíc naráží na to, že čas jako takový je vlastně jen domluvený lidský konstrukt, proto i něco jako datum je jen domluvená kombinace čísel. Existují různé kalendáře podle jednotlivých kultur, takže proč by zrovna to všeobecně domluvené datum mělo být to "správné".

eviicka
27. kvě 2023

@dura175 jenže skutečná astrologie vychází z postavení hvězd (zohledňuje i místo na zemi), tam je to jasně dané.

orchidis
27. kvě 2023

@dura175 já to prave nikdy nezjistuji 🙂 nového člověka nezávisle pozoruji, všímám si a až po čase sám řekne, kdy má narozeniny 🙂. Přesto mi určitě charakteristiky sedí. Ten efekt znám.

aarriel
27. kvě 2023

@ninive211 jsem zvedava na pubertu vahy se lvem 🤣 uz ted je to mazec docela 🤣

levandule_k
27. kvě 2023

@ninive211 To už jsem slyšela od více lidí, hlavně ne blížence :D Jak manžel panna snáší blížence? Můj manžel je panna a má doma blíženkyni, někdy říká, že je to se mnou dost těžké a někdy se v legraci ptá, s kterou osobností se zrovna baví, nebo že mám přepnout na tu normální :D

95newmommy2020
27. kvě 2023

Já docela jo, jsem panna, nejlepší vztahy mám s býkama (manžel, šéf, nej kámoška) dál vnímám, že jakmile je nějaká kolegyně blíženec, taky nám to klikne. Je mi líto syna (vodnář) mezi pannou a býkem to má docela blbý. Jsem dost náročná na výsledky, sice hlavně na sebe, ale se školou se to poveze, to vím už teď. Zároveň mě snad nikdy žádný vodnář nebo vodnářka neměl v sympatii. Tak se docela bojím. :D

anetka9
27. kvě 2023

@ninive211 joo ty ascendenty jsem si taky chtela nastudovat🙂 obcas mam taky pocit, ze ma dve osobnosti, ale ono se to dost meni jeho obdobima, ted je obdobi, neposloucham a stokrat se ptam co?…takze super:D