Vypadávání vlasů, co opravdu zabírá?

zvirka
25. zář 2014

Tchýně si stěžuje na vypadávání vlasů, tak jsem chtěla poprosit o nějaké tipy na něco, co opravdu zabírá. Net je samozřejmě plný reklam a já se v tom nevyznám, mám spíš opačný problém, tolik vlasů, že to občas ani učesat nejde 😅 Něco bych jí ráda pořídila na Vánoce. Děkuji za tipy. 🙂

zvirka
autor
26. zář 2014

Opravdu nikdo neporadí?

baris
26. zář 2014

@zvirka sestře na jaře šíleně padaly vlasy. Šla ke kadeřnici a ta jí doporučila kadeřnický šampón + kondicionér proti vypadávání vlasů + si dávala do vlasů sérum v ampulích proti vypadávaní vlasů. Je to celkem drahé, ale pomohlo jí to. Už je vidět, že jí rostou "nové vlasy".

Jo a ještě doporučuji dobrý hřeben. 😀

zvirka
autor
26. zář 2014

@baris Díky, a přímo značka séra nebo šamponu?

carrie_b
26. zář 2014

Chce to léčit zevnitř. Já mám za sebou 18. den používání Clinical hair-care tablet (koupila jsem si po pročtení recenzí u všech možných výrobků proti vypadávání) a změna je vidět, včera mi po mytí vlasů a fénování poprvé nebylo do breku. Navíc jsou lesklejší, poslední rok jsem je měla mastné u kořínků, jinak extrémně suché, ale teď se srovnaly. Takže u mě zabírá na 100% (ťuky ťuk). Kúra na 2 měsíce stojí kolem 300 Kč, což mi nepřijde tak strašné.