Doporucili byste?🙂 Moc dekuju za tipy...
@annasmyckova jo to já dělám teď taky🙂 ovšem teď bych ráda hrnec🙂
@kaja2016 jako myslíš na sporak nebo elektricky? Nejlevnejsi a overeny zavarovak je klasika pozink, co se dela iks let 20 nebo 30l, koupis i do 500,- ale nebude ti fungovat na indukci, to by musel byt smaltovy=drazsi a ne vsude k mani. Elektricky s termostatem i casovacem je otazka cca 2000,- Popr ted ma Tescoma novinku zavarovaci nadstavec na hrnec-dle meho nazaru docela drahy kus plastu na par sklenic...
S jogurtovacem neporadim, znam jen ve verzi mensi termotasky a v ni vlozenych dozicek)
@kaja2016 já je v práci prodávám přes 20let 🙂 a nepamatuju, že by ty klasické pozinkované se někdy vrátily na reklamaci, v podstatě jsou na trhu buď české nebo slovenské, obojí srovnatelně kvalitní, jediný rozdíl, že jedny se pozinkují ještě před stočením, ve formě plechu, druhé už jako hotový hrnec... A do 30l dáš dvě patra sklenic.
naše mamka vždy dělala jogurt za našeho dětství pod peřinou, dá se i v troubě (v troubě nebo myčce i zavařuju)
https://www.toprecepty.cz/recept/42541-domaci-j...