Jaké velikosti lahviček Avent pro novorozeně?

lovcinskas
21. dub 2017

Dobrý den maminky,
chtěla bych se poradit ohledně lahviček Avent. Jelikož jsou na ně samé chvály, ráda bych je pro naše miminko pořídila. Jen si nejsem jistá, jaké velikosti (ml) jsou potřebné, tedy které je potřeba určitě koupit a které například vůbec nevyužiji? Koukala jsem, že jsou od 60 do 260 ml.

Moc Vám děkuji za radu

Simona 🙂

chanellka
21. dub 2017

@lovcinskas ahoj, mam lahvicky Avent, mam jednu 125 ml kterou jsem pouzivala ze zacatku kdyz jsme prechazeli z kojeni na UM a pak mam dve 260ml ktere stridam... a ve skrini dalsi dve uplne nove nepouzute 260 ml... nejak jsem se s lahvickami rozvasnila a koupila zbytecne moc... Myslim ze ty tri tak staci s tim ze tu malou zacnu pouzivat pak na cajik nebo vodu ☺

catf
21. dub 2017

@lovcinskas a ty plánuješ kojit nebo krmit UM? Jestli budeš kojit, tak žádné lahvičky nepotřebuješ, maximálně, pokud se chystáš odstříkávat (a otázka je, zda ti to půjde a jestli tě to bude bavit) a na to ti 125ml bohatě stačí a dudlík č.1. Nic bych předem nekupovala, všechno se dá pořídit rychle, až budeš vědět, co konkrétně fakt využiješ. Mluvím z vlastní zkušenosti, mám doma hafo lahviček Avent😀

kaja2016
21. dub 2017

@lovcinskas Hele já mám rocni dítě, pomalu už UM ani nechce, od začátku na UM a stačili nám dvě velikosti. Napřed 125ml a pak 260ml. A je fakt, že vědět, co vím teď, koupila bych rovnou na začátku 6x 260ml lahvicky. Pozor na typy dudliku, já si několik měsíců nevšimla, že existují různé dle věku dítěte... A já bych naopak doporučila koupit dopředu pokud předpokládas, že nebudeš kojit a určitě sterilizátor do mikrovlnky. Stoji asi 600Kc. Po porodu budes ráda, že jsi ráda a vyvarovat v horké vodě před každým krmením je na chocholouska. A štětku na čištění.

endys876
Autor odpověď smazal
Zobraz
poah
Autor odpověď smazal
Zobraz
naste
21. dub 2017

Já jsem měla také jednu 125ml a 2 x 260ml a stačilo mi to. Jinak 6 lahviček mi přijde zbytečně moc. Sterilizátor jsem neměla, nové jsem vyvařila v misce s vodu v mikrovlnce, potom už jenom pořádně umyla a před použitím prolila vařící vodou z konvice. Když už byl větší, tak už jsem je jenom myla a nikdy nebyl žádný problém.