Koupit pro dítě na pití láhev Sigg nebo Zdravou láhev?

kikina9
9. kvě 2012

Chtěla bych koupit pětileté dcerce kvalitní netekoucí láhev na pití. Zaujaly mě dvě, a to láhve Sigg http://www.siggstore.cz/pitne-lahve-sigg/detske..., a ještě od české firmy Zdravá láhev http://www.zdravalahev.cz/.
Můžete mi prosím napsat vaše zkušenosti s těmito lahvemi, jestli opravdu netečou a jak jste s nimi spokojené?

oli66
7. pro 2012

Ahoj, dnes nám dorazila sigg, vypadá nádherně - máme tu růžovou s kitty - a dcerka se do ní okamžitě zakoukala. Vypadá opravdu kvalitně, kupovala jsem ji navíc jako použitou a nikdo by to nehádal, je naprosto jako nová. Neteče, pěkně se z ní pije... Myslím, že budeme spokojeni. Koukala jsem se na recenze zdravotních lahví a připadá mi to jako komerční tah. Navíc si holky stěžují, že ty zdravotní lahve nemají kryt na hubičku, což by mi tedy také vadilo. A jinak všechny pozitiva u zdravotních lahví má siggy podle mě taky. Takže za mě : Sigg🙂

plenkacek
12. kvě 2014

Jen doplňuji, že česká Zdravá lahev má již od r. 2013 HYGIENICKOU KRYTKU 🙂 (jako doplněk k dokoupení).
Ted na jaře přidali zase nové originální vzory - takže dětem z těchto lahví chutná i čistá voda 🙂

teja86
31. črc 2015
Uživatel teja86 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od teja86.

Taky jsem zdravou láhev objednávala z 4kids a jsem moc spokojená. Je to super hlavně proto, že se může láhev i vyvařit a že nenatahuje pachy, to sem u plastových lahví a krabiček nikdy neměla ráda.

berunka
2. srp 2015

Bohužel co se týká těch pachů tak to nevydrží věčně. Máme ji nějakou dobu a zrovna včera jsem ji myla v myčce a po vyndání je z ní stejně cítit čaj. 😠

smardik
2. srp 2015

proč by byla zdravá láhev nehygienická? koupím krytku a je to. máme 2 roky a zatím spokojenost