Židlička Jané Activa. Máte zkušenost?

mimap
27. kvě 2009

Ahoj maminky,

moc prosím, máte některá zkušenost s touto židličkou?
Díky za odpovědi!!

kikimaruska
27. kvě 2009

Ahoj, my ji máme doma. Máme zelenou s tyrkysovou. Hledali jsme plastovou židličku udělanou zvlášť jako stoleček a židlička. Je trochu prostornější,ale to nevadí. Ted když je hezky vezmeme celou sedačku a krmíme s hrajeme si venku, nebo lze přemístit i jinam. Židlička má opěrky na ručičky a pásy, tak prcek nevypadne a má polohování, takže jsme donedávna byly v poloze jakoby v autosedačce, protože jsme neseděli. Má 2 pultíky...je dobře omyvatelná. Kdyby tě něco konkrétně zajímalo...? Je fakt, že není nejlevnější, ale my ji necháme i na další dítko a pak využijeme i stoleček, ten je opravdu prostorný 🙂

mimap
autor
27. kvě 2009

Díky za odpověď. Taky sháním židličku, aby se později nechala rozdělat na židli a stoleček, aby si tam malá mohla treba malovat... Chtěla jsem se ještě zeptat, je dobrá na údržbu? Pak jsem se chtěla zeptat na manipulaci, ale když ji nosíte i ven, tak je to asi ok. A to rozdělávání na samostatnou židličku asi taky není problém? Díky M.

kikimaruska
27. kvě 2009

Je plastová, pultík taky, takže dobře omyvatelné. Židlička je jakoby látková - asi látka s nějakou umělinou a jde to omýt obyč.hadříkem s vodou, zatím jsem ani mýdlo nepoužila a že je po každíé jako prasátko... (Kuba i židlička). Vysadit jde dobře - musíš podržet takové výčnělky co jsou na nožičkách židličky, a zvedneš nahoru. Židlička těžká není, ale stoleček -ten spodek nenosíme, máme málo místa ( na jakoukoliv židličku, kuchyn je mini), tak je zatím v obýváku a vycvaknem vždy židličku a stoleček tam necháme...a jíme kdekoliv. Nechtěla sem dřevěnou, protože nejsou polohovací a pultík je malinký a neohraničený (vše snadno spadne). Dám do albíčka fotku v židličce venku 😉 . Jinak je fakt, že já ji kupovala naslepo, nikde v krámě ji neměli, jen rovnou na objednávku, ale nelituju. Máme možnost vyzkoušet židličky kamarádek, ale třeba Fábula je tak velká...že my jsme tak tak zapadlí, že ten pultík máme u očí a jak jsme neseděli, tak nic moc...

mimap
autor
27. kvě 2009

Tak to jsem ráda, že jsi spokojená. já také objednávám naslepo...nikde jsem ji taky neviděla. Sehnala jsem ji na Aukru za 1500,- z druhé ruky, tak snad jsem neprohloupila. O Fábule jsem taky uvažovala..
Díky za fotku, z malého už je pěkný chlapík...to jsem ráda, že tak rostete (četla jsem vás v diskuzi o nedonošeňátkách)... a držela palce!!
Taky koukám, že jste měli stejný kočárek - Bolder. 😀
Díky za odpovědi! Míša

kikimaruska
27. kvě 2009

Díky 🙂 a jakou kombinaci barevnou jsi koupila? Já myslím že se na ní nedá nic poničit...určitě ti dobře poslouží 😉

mimap
autor
28. kvě 2009

Koupila jsem kombinaci tmavě a světlejší modré. Máme sice holčičku, ale modrá mi ale vůbec neva....Tak snad bude vše ok. Díky!!

pecora
7. říj 2015

Obnivuji diskuzi a rada bych se zeptala na nove zkusenosti s touto zidlickou. Dekuji moc 🙂