Židlička Peg Perego Prima Pappa Zero3 2014

kanuni
26. kvě 2014

Zdravím, jdu si pro radu. Vybírám jídelní židličku, požadavek je od 6ti měsíců. Vybranou mam pro zatím tuto http://jidelni-zidlicky.heureka.cz/peg-perego-p... Jde o to, že naživo jsem ji ještě neviděla, nikde poblíž ji skladem nemají. Tak se jdu poradit zda ji někdo z vás má, popř. zda by mi doporučil třeba i nějakou jinou. Hlavně nechci aby byla nějaká ohromná, požaduji dobře skladnou s pultíkem a taky v podstatě rostoucí židličku, nechci ani nějaký moc vzory co dělají na těch židličkách, něco prostě jednoduchého ale zároveň kvalitního. Nevím zda i tato nebude nějak moc velká, proto se jdu poradit. Díky za názory.
Jen doplním, že dnes jsem ji objednala v obchodu s tím,že když se mi nebude líbit, nezakoupím ji. Proto bych ráda znala názor, zda není nějaká jiná lepší do 3500,-.Děkuji.

kamilka007
26. kvě 2014

Ahoj, naše židlička Prima Pappa (viz foto v albu Pro našeho chlapečka) je asi 2,5 roku stará a byla jsem s ní naprosto spokojená - dobře polohovatelná zádíčkama, na výšku i podnožkou, bytelná přesto lehká konstrukce a skvěle vypadá. Byla vážně hodně používaná, přesto gumový potah není nikde ani prasklý nebo ošoupaný. Už na svoji druhou příležitost čeká ve sklepě. 🙂

hojda
26. kvě 2014

Taky jsem měla prima pappa, ale starší a byla fajn, jen tedy někde se objevili prasklinky na tom polstrování. Jinak nám taky super vyhovovala obyčejná z Ikea, protože jak je jednoduchá ,tak se dobře umývá, není tam milion zbytečných záhybů atd.

krystalka
26. kvě 2014

Taky jsme měli židličku Prima Pappa, ale už starší typ, syn byl už třetí dítě v pořadí, předtím dobře sloužila jeho dvěma sestřenkám 🙂 ...a celou dobu nebyl jediný problém, ke konci už tedy to polstrování bylo trošku potrhané, ale jednak jsme ji už měli jako třetí v pořadí a taky syn v ní byl asi do 3 let, prostě dokud se do ní vešel....třeba v té židličce z Ikea nechtěl syn sedět ani na dovolené, vadilo mu, že tam není ta opěrka na nohy, na té bych určitě trvala, aby jí židlička měla, musí to být hodně nepohodlné, sedět s nohama jen tak visícíma dolů, nemožnost se nohama zapřít...aspoň mně by se tak určitě dobře nesedělo....