Kalhoty do školy. Kde kupujete?

18. bře 2023

Syn půjde v září do první třídy a přemýšlím že budu muset vyměnit tepláky za něco vhodnějšího a více společenského. Kde kupujete kalhoty pro kluky? Nechci rifle, chtěla bych spíš plátěné kalhoty. Ale asi nějaké pružné v pase, klidně na gumu. Budu ráda i za odkazy. Děkuju

ivivi
19. bře 2023

V hm mivali rifle, ale byl to takovy melky material a na gumu. A pak klidne nejake pevnejsi teplaky klidne. Hlavne at je to malemu pohodlne a dobre se mu v tom sedi a hybe. Vim o cem mluvim, ono ta pozornost jde uplne do kytek pak😁Zkuste to HM, tam mivali takove pevnejsi teplaky, ale vubec to nevypadlo jako teplaky.

zuzkasim
19. bře 2023

Normálně, C&A, H&M, tam jsem obvykle dětem pokoupila nejvíc oblečení, mají jak měkké rifle (dnes to není vůbec žádná tuhá nepružná džínovina), tak různé pláťáky, manžestráky apod. Tepláky mi moc vhodné nepřijdou, ale vím, že část lidí chodí v teplákách všude.

kakba
19. bře 2023

Jooo, taky jsem nakoupila dziny. Byly mi vhozeny zpet do ksichtu😀😀 s dovetkem- nosit je nebudu jsou nepohodlny. 😀😀 v druzine se vali po koberci a vsude tlaci. Takze jsem nakoupila dzeginy. Nicmdne co koukam kolem sebe. Teplaky, aspon u nas ve skole, vedou v 70%.

cilkat
19. bře 2023

Já preferuju sportovní kalhoty - ne úplně tepláky, ale třeba softšelky už klidně jo. baru třeba odtud: https://www.uwolfky.cz/detskeobleceni .

konidana
19. bře 2023

V pepcu mivalu nejake pruzne do gumy, podobne dzinum. Nebo kostkate sportovnejsi kalhoty od vietnamcu. Na zimu menzestraky. Ty jsem shanela vetsinou z druhe ruky.

blankaskubickem
19. bře 2023

Buďte v klidu, vidím kolem sebe, v jakých šílenostech chodí děti do školy, takže stopro lepší jednobarevné, hezké tepláky, než rifle s X dírami a visícími nitěmi. 🙂 Syn takhle absolvoval celou základku, v černých, tmavomodrých, nebo khaki teplákách a nikdo neměl problém.

konidana
19. bře 2023

@blankaskubickem tak u nas maji i ve skolnim radu ze teplaky do skoly fakt ne. To je sportovni obleceni na telocvik pripadne sportovnejsi a turisticke vylety. Nikoli do skoly na vyucovani.

exbordelar
19. bře 2023

Mam v planu usit synkovi dziny z pruzne rifloviny. Design jako klasicke rifle - predni, zadni kapsy, klinek, ale falesny zip a priznana guma v pase. Aktualne ma z H&M, ale ty mu vubec nesedi a jsou neoohodlne. Pak mel jedny z Lindexu, a ty byly nejlepsi. Pokud to usiti nezrealizuju, tak pujdu znovu do Lindexu.

novamamina
19. bře 2023

Hodně vás pise o teplacich... Nám teď na první schůzce pro prvňáčky říkali, že hlavně ať nechodí v teplacich. Že je to šílený.

barmil
19. bře 2023

Zara, HM, Mango. Chino kalhoty, nebo ty pallazo s volným sedem, v pase na gumu, jsou taky plátěné. Mají velký výběr barev, střihu, i podle sezony. Moc hezky drží barvu.
Jinak dcera v 8.tride a kluci tam chodí spíš v teplakach, nebo v něčem, co vypadá jak pyzamo, tragédie, jak když se zvedli od tv a šli. Holky naopak polonahe a zmalovane, nechápu, že je tak pustí z domu.

terisek2222
19. bře 2023

Syn to samy, nosi vetsinou teplaky ci ve skolce leginy, dziny ne a ani podle fyzio nejsou vhodne kdyz v nich dite hodiny sedi a tlaci knoflik, ja sama jsem to nemela rada,ale mam rada styl jogger kalhot a despacita kalhoty tak bych rada poridila tyhle - material skvely a jsou na gumu

alpakovo
19. bře 2023

@novamamina ano je, od syna spolužáci jeli v teplácích i do divadla... A rodičům to prý nevadí ani nepřijde divné 🤦🤷

nat
19. bře 2023

@blankaskubickem u nas tedy take nesmi mit deti teplaky,je nam to kladeno kazde tridni schuzky a jak je psano vyse je to i ve skolnim rade,uprimne mi to tedy prijde dost divne aby dite chodilo v teplacich do skoly...

nat
19. bře 2023

H&M ma skvele plataky,C&A take maji i super 3 packy,videla jsem i v Reserved super kalhoty.....

petrasipkova1
19. bře 2023

@novamamina tak to je vtipné,
Já co sleduju před školou tak teplakove soupravy nosí hlavně druhy stupeň, takové ty široké tepláky s vysokým pasem a krátkou mikinou. Nosí to fakt mraky lidí.

konidana
19. bře 2023

@petrasipkova1 ano, devatacce uz cerne siroke teplaky ke kotnikum taky nevymluvim🙄. Ale ma je aspon jen jedny z nekolika normalnejsich a normalnich kalhot co nosi.

dixi86
19. bře 2023

Já teda nechápu tu zálibu všech v teplácích, ano, je to pohodlné, ale je to prostě nevhodné. Pak se všichni diví, že do divadla se jde v čemkoliv a nikdo to neřeší. Kupuji na gumu džíny, HM, Pepco, Next, Lidl, Kik, maji je všude. A to je syn v přípravce. Ale úplně vidím, jak bych ho z tepláků dostala za pár měsíců..problém nemá, je rád, že vypadá dobře. Dají se i z druhé ruky jako nové.

veronicka89
19. bře 2023

Kupuji tohle . Vypada to jako dziny je to mekkejako teplaky ( takko treba

novamamina
20. bře 2023

@petrasipkova1 ale že to nosí mraky lidi, neznamená přece že je to tak správně. Asi to škole toleruje. Ale naštěstí to tak teda neni jedno všem školám.
@alpakovo jojo, taky paní ředitelka říkala že když jely děti v teplacich do divadla tak to byla ta poslední kapka.