Oblečení z druhé ruky. Nakupujete někdo dětské oblečení v balících ze zahraničí?

kopernici
4. únor 2022

Zdravím Vás,
je tu prosím nějaká maminka, která nakupuje dětské oblečení v balících ze zahraničí nebo od českého dodavatele, a jde o opravdu pěkné věci, nikoliv zn. typu Pepco, Kik, Takko?
Přemýšlím o přivýdělku přes internet. Děkuji za jakékoliv zkušenosti a tipy.

agneska7
4. únor 2022

@kopernici Neporadim ale podle mě hadrarna nemá v dnešní době cenu je toho všude tolik maminy značkové oblečení daruji za čokoládu a hooodně mamin které nechtějí použité kupují právě v pepcu nové . ( Je to jen můj názor ale o tom ten MK je 😉)

pabka
4. únor 2022

@agneska7 mám stejný, zkusila jsem prodat par ks značkových věci za minimální částky, zájemkyně chtějí milionkrát přeměřit a vyfotit různé detaily, pak si to stejně nevezmou a nestojí to za to. Například vyteplene kalhoty GAP za 70,- a neozval se nikdo.

kopernici
autor
4. únor 2022

Ano, nejspíš je to pravda..jedině zkusit občas koupit něco pro své děti a případně zbytek přeprodat..

merope
4. únor 2022

@kopernici Přijde mi, že i použité a krásné oblečení, co mám např. po dítěti a chci prodat přes bazar je tolik práce, že je jednodušší to věnovat kamarádce, max vzít na nějaký swap. Pokud můžu koupit nové v Pepcu za 50-100 Kč, nedám za značkové použité o moc víc.

zizkmi
4. únor 2022

@kopernici taky bych rekla, ze trh je presycen a zahlcen. Pro deti jsem od kamaradky dostala znackove, v podstate nenosene obleceni za cokoladu. Nikdo to nechtel ani za zlomek ceny. Jak pise pabka, 10x premerit, nafotit kazdy knoflik a pak uz se neozvou.

polakovakl
4. únor 2022

Osobně třeba o značky vůbec nejevím zájem a je mi jedno zda to má na sobě cedulku H&M nebo Gucci… (ba i dokonce preferuji české lokální handmade výrobce). Ale když už, tak prostě vím, že leckdy ve slevě seženu nové za cenu bazarových, nebo jen o maličko dráž. Přijde mi absurdní chtít za použité body 200kc, jenom protože je od Lodgeru nebo z Lindexu. A sama jsem nikdy neměla dostatek trpělivosti, abych věci prodávala po 50Kč. Většinou jsem tedy oblečení darovala přímo nebo odnesla na charitu. Ale teď jsem si třeba kupovala nošené věci po synovci 😉 Ségra si s tím tu práci dá a nacení si to. Myslím, že nejdražší kousky byli za 90Kč no a za 1000,- Kč jsem měla obstarané první dvě velikosti ☺️ Ale nejsem si jistá, zda bych o to stála i od cizích 🤷‍♀️

me_druhe_ja
4. únor 2022

Vůbec dneska nemá smysl prodávat oblečení. Jedině Lindex dnes prodas za dobrou cenu, protože se kolem toho vytvořil nesmyslný kult. A softshellovy hadry. Jinak nic. Nemá to smysl. Já všechny hadry dávám zadarmo....

lenoulinkaa
4. únor 2022

@me_druhe_ja za zajíce z lindexu jsou schopny dát i ledviny 🤣

me_druhe_ja
4. únor 2022

@lenoulinkaa jako tohle jde úplně mimo mě. Jako jo, je kvalitní, ale co se kolem toho vytvořilo za úplně nesmyslnou sektu.... nechápu....já o tom mám přehled jen díky holkám z jedné skupiny...magorina

kopernici
autor
4. únor 2022

@me_druhe_ja jojo, Lindex ted frčí, koukala jsem 🙂

andelka
4. únor 2022

Já vůbec na značky nehraju. Kupuji často v sekáči. A potom už to rovnou dávám do charitativních obchůdků, neprodávam dál,i když to syn měl na sobě třeba jen párkrát. Jediné co občas koupím za plnou cenu jsou softshel věci, to mi šije kamarádka,nebo spesl pyžama. Jinak mám všechno použité, ze sekáče, od kamarádky, po starších synech.. nebo z Pepca ( trička, tepláky).

kopernici
autor
4. únor 2022

Musím tedy říct, že se mi na bazárcích daří věci po dětech prodávat,ale možná to byla náhoda. S těmi značkami bylo myšleno ve smyslu, že nabízet někomu Pepco z druhé ruky je právě nesmysl..když už, tak něco "kvalitnějšího". Jinak na značky vůbec nehraju také 🙂

zizkmi
4. únor 2022

@kopernici na FB je skupina, kde pani nabizi baliky obleceni ruznych velikosti. Kus vychazi na 5-10kc. Kamaradka si 2 baliky objednala a byla spokojena. Moc pekne obleceni pro mimco ( Jozanek, Autex, Next baby, Amalka...) bez fleku, v podstate nove. Nechapu, ze se to pani vyplati.

kopernici
autor
4. únor 2022

@zizkmi a víte prosím název skupiny? mrkla bych na to..děkuji

zizkmi
5. únor 2022

@kopernici jasne: Baliky obleceni a nove zbozi