ACLA: IgG negativní, IgM středně pozitivní. To znamená?
Ahoj holčiny, tohle mi napsala sestra do průkazky:
ACLA:
IgG negativní
IgM středně pozitivní.
Nevíte, co to znamená? Ptala jsem se známého hematologa a řekl mi, ať si toho nevšímám, že to má 10 % těhotných a nic se neděje.
ACLA:
IgG negativní
IgM středně pozitivní.
Nevíte, co to znamená? Ptala jsem se známého hematologa a řekl mi, ať si toho nevšímám, že to má 10 % těhotných a nic se neděje.

•
11. dub 2008A kde to tam máš napsaný???
0
Zkoušela a dozvěděla jsem se strašné věci. Proto jsem volala tomu hematologovi a ten mě uklidnil, že to nemám brát vážně podle netu. Že skutečně riziko není, akorát tedy bude opakovat za měsíc odběr. Na netu psali, že se může jednat o toxoplazmozu, on to vyvrátil, prý nesmysl. A prý když to je středně pozitivní, nemám si tho všímat. Ale net mě teda moc moc vyděsil! 😞
Zkus na diskuzi ....pokračujeme ve třetím....... Paolin. Myslím, že ta se celkem dobře orientovala v těchto věcech. mě taky radila, když jsem měla na triplech zvýšenou jednu hodnotu. Myslím, že ejí manžel je nějakej genetik, či co....
Ale já bych vážně nepanikařila. Kdyny to bylo něco vážnýho, tak by Ti to MuDr. řekla, když to tam psala....
Snaž se být v klidu, i když já z vlastní zkušenosti vím, že to moc nejde...... 😉 😉
Ale já bych vážně nepanikařila. Kdyny to bylo něco vážnýho, tak by Ti to MuDr. řekla, když to tam psala....
Snaž se být v klidu, i když já z vlastní zkušenosti vím, že to moc nejde...... 😉 😉
Začni psát odpověď...

Odešli