Jaké vyšetření je přesnější než triple test?

hojda
8. lis 2010

Ahoj, dočetla jsem se, že existuje nějaké vyšetření, které je mnohem přesnější pro určení Downova syndromu než tripple test, ale které se zatím platí, tak ho lékaři nedělají automaticky. Jaké vyšetření to je a kdy se děla? Díky.

lukza
8. lis 2010

je to screening v I trimestru a je o hodně přesnější stojí okolo 1400kč. a dělá se tedka nevím přesně ale okolo 12-14tt.

luciebx
8. lis 2010

tak ja ziji v anglii a tu se triple testy taky nedelaji jen ten screening kde delali downuv syndrom a prisli postou vysledky asi behem 10 dni

marinka
8. lis 2010

Screening v cca 12 tt a 20 tt. Stojí kolem 1400 Kč a je to mnohem, mnohem přesnější než tripple testy 😉 Co vím, tak někde za tuto částku dělají jen v tom 12 tt, já jsem byla ve Zlíně a tam byl k tomu i ve 20 tt, který byl mnohem podrobnější než v tom 12 tt..

tvarohacek
8. lis 2010

screening v prvním trimestru - okolo 12tt, podrobný utz plus odběry krve, ve 20. tt pouze podrobný utz. Provádí se na akreditovaných pracovištích, já ho měla zdarma.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru