Ultrazvuk ve 20. tt. ve FN Olomouc. Jak dlouho trvá?

maja3.s
14. čer 2011

Ahoj, všechny zdravím...je tu někdo, kdo podstoupil UZ ve 20tt. ve FN Olomouc? Chtěla jsem se zeptat, jak dlouho toto vyšetření trvá a jak jste byly spokojené. Sestřička mi říkala, že tak za 10min.je hotovo, což mi přijde divné...všude jinde vyšetření trvá daleko déle (vím, že to může být rozdílné), ale tohle mi přijde fakt hrozně krátká doba na to, aby u mimča vyšetřil vše dopodrobna. Když jsem tam byla na UZ v I.trimestru, tak jsem byla venku z ordinace snad za pět minut, tak jsem si říkala, že teď to bude lepší, ale začínám trošičku pochybovat.
Předem dík za veškeré info a všem hezký den 😉

denousek
14. čer 2011

ahoj...já jsem byla pred 4 lety na UZV v Ol ale ne ve fakultce ale u letadla u pana Poláka.tam se podílá že jde někdo do FN slyším poprvé 😕 ale opravdu tento UZV trva tak 10min dr to bere jako na běžícím páse už to zná na co se má podívat a má to v oku 🙂 takže neboj je to jak to má být mají specialni UZV kde je všechno pěkně vidět 😉 přeju hodně štěstí 🙂

kasparci
14. čer 2011

Byli jsme na velkým utz ve FN Olomouc🙂 Čas přesně nevím, ale je pravda, že to nějak dlouhý nebylo🙂 Ale věřím tomu, že to pan primář dělal pečlivě. A chtěli jsme i fotku (to se musí říct hned na začátku), tak se pak dlouho ještě snažil o portrét🙂 A taky jsme se tam dozvěděli pohlaví, takže my jsme byli spokojeni! Přeji hodně štěstí!

davdan
14. čer 2011

Take jsem vzdy byla u dr. Polaka, zrovna vcera jsem byla v olomouci na genetice ve II. trimestru, byl tam sice za dr. Polaka jiny doktor, ze ktereho jsem nemela moc dobry pocit, ale vysetreni trvalo max tak 15 min.

petulka22
28. bře 2012

My jsme byli spokojení, trvalo to max.20 minut a taky jsme se dozvěděli pohlaví.🙂

lucuschka
5. dub 2012

Já byla ve FN Olomouc na prvotrimestriálním UZ a proběhlo to normálně, tak 15 minutek i s odběrem krve a v pohodě. Všichni moc milí a ochotní. Pan doktor mi přesně popisoval, co vídím (ručky a nožky, pupečník), ozvy pustil a myslím, že to vše bylo pečlivé. I UZ fotečku jsem si odnesla🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru