9měsíční kojená dcerka nechce jíst, máte zkušenost?

adrianka1712
28. kvě 2014

Moju 9,5 mesacnu dcerku stale kojim a od 6. mesiaca prikrmujem. Poslednou dobu nechce papat ziadne prikrmy, a ked je hladna, tak place az kym ju nenakojim. Zo zaciatku pekne papala zeleninu, maso aj ovocie, vsetko co som jej dala, ale teraz uz neje nic, maximalne trochu ovocnej vyzivy a dopapa sa zase mliekom. Nevie pit z dudlika ani z hrnceku, to len kouse, takze aj ked ma žizen tak sa natahuje po prsu. Snazim sa ju uz pomaly odstavit od kojenia, ale proste to nejde. Kym jej nedam prso, tak bude radsej hladna. Vcera som musela ist na pohotovost so zubom a predpisali mi ATB, ktore vraj pri kojeni nevadia,,ale aj tak sa boji. Inak nemam pocit, zeby dcerka neprospievala, prave naopak, ale aby skoro 10 mesacne miminko nepapalo, a zilo len z kojenia? Uz som vyskusala snad vsetko, ale nic nefunguje. Umele mlieko od narodenia odmieta. Ma niekto podobnu skusenost? Dakujem za vsetky rady..( len prosim nepiste rady ako napr. "ziadne dieta este dobrovolne od hladu neumrelo a pod ", to citam vsade :-I )

kajalka
28. kvě 2014

@adrianka1712 Mojemu klukovi bude za chvilku rok a jsou dny, kdy se chce jen kojit, max. vezme na milost kousek ovoce či zeleniny. Mlíko je pro ně to nejlepší, pokud jinak prospívá, neřešila bych to. Vytrvala bych v nabízení, ale nenutila bych.

dana3262
28. kvě 2014

@adrianka1712 to vůbec nevadí. Já zacla prvního prikrmovat až 10.měsíci. nabizej, ale nenut.

katyxq
28. kvě 2014

Chová se jako normální kojené dítě 😉 - ono taky PŘíkrmy jsou doplněk, ne náhrada kojení. Nabízej, až bude mít potřebu víc jíst, bude na to připravená, tak začne. Prospívá, hlady evidentně není, z mléka získává to, co potřebuje 🙂.