9měsíční syn odmítá příkrmy, chce jen mateřské mléko

kristynasefer
23. led 2014

Ahoj maminky,prosim vas pomozte!Muj syn(9.mesicu),zacal asi pred 14 dnama odmitat jist i pit.Mel prujem a zvracel,tak jsem s nim sla k doktorc a ta mi rekla,ze jsou o zoubky.Predepsala nam kapky proti nevolnosti a zvraceni,prasek proti prujmu,stavicku na prujem atd.nic z toho nechtel ani v jidle,kapky zase vyzvracel.Ted uz sice nezvraci,prujem presto jeste je ,ale uz ne tak ridky.Ok,dobre,po navsteve u pani doktorky jedl nadale velice malo,tak jsem mu aspon davala pres den vice prso aby aspon mel neco v brisku a a taky jsem ho hlavne tak uspavala.jenze ted uz je to poalu 14 dni sice par lzicek sni k obedu odpo nejaky ten jogurt ale to je vse.dneska vecer strasnej tyjatr,rval jak na lesich dokud jsem mu zase nedala prso.i pres den kdyz hokojim pred spanim tak to trva mnohem dele nez usne(20-30min)a dneska se dokonce 3xprobudil,ze jsem nakonec v te posteli zustala s nim aby aspon trochu spal.odpoledne bylo to stejne.celou dobu zuzlal bradavku,prislo mi ze ani poradne nespi.nevim jak dal,je slaby,po hodine je vzdycky zase unaveny.mlicko mu nestaci,ale on nechce nic jineho.

lucieandrlova
24. led 2014

Nevím, o jaké příkrmy se jedná. My jsme měli skleničky z obchodu a vždycky když byla dcera nemocná, tak kromě mléka nebo Sunaru jedla jen skleničky Hami (kuřecí nebo krůtí se zeleninou), pak jsme doplnili jogurtem pro miminka od Nestlé a přes den i sušenky miminkovské (Hami, Neslé apod.), popř. Pudink od Nestlé - aspoň něco, aby jedla.
Při nemoci dávám probiotika Biopron a hned se jí zlepšuje zdravotní stav i chuť k jídlu...
Příkrmy může odmítat i kvůli těm lékům (bohužel oni to všechno teď dělají ochucené a děti to poznají...)
Zkuste odsát mléko, do toho mu léky zamíchat a dát mu to vypít v noci ve flašce, když bude rozespalý. Tak je šance, že to vypije.

kristynasefer
autor
24. led 2014

@lucieandrlova leky uz mu nedavam,ale nechut k jidlu porad zustala.kupuju sklenicky od hippu.drive mu to chutnalo ted nechce ani jeho kasi co mu davam vecer ve flasticce.jen moje prso ☹ ted uz kojim 4xza den,predtim jsem kojila je rano,dopoledne a v noci.jinak nez u prsa neusne.kdyz jde dopoledne podruhe spat(10-11)tak se asi nasyti mlicka a pak nechce obed.

lv
24. led 2014

ty zubiska ho můžou trápit klidně měsíc, vydrž..hlavně když chce aspoň to prso..

kristynasefer
autor
24. led 2014

@lv dneska jsem jedno kojeni dopoledne vynechala,protze jsme bylivenku a malej usnullv kocarku a ted na obed uz jedl mnohem lepe.to znamena ze se u toho uspavani napil vzdycky az moc a potom uz nemel chut na normalni jidlo