Domácí příkrmy. Je to dobré? Kvůli masu...

Nezkoušely jste doma někdo zavařovat domácí masové příkrmy. Chtěla bych si je udělat, ale nevím zda je to dobré kvůli tomu masu. :-|
kijonkova.k
16. lis 2008
Já to nezkoušela,ale vím,že některé holky to dělají.Dokonce i sestřička na porodnice.cz psala,že si to takhle zavařuje 🙂
andy80
16. lis 2008
alca22: já je zavařuju. Normálně to uvařím, maso, zeleninu, brambory nebo tak, rozmixuju, dám do skleniček a pak to hodím na plech, na který dám trochu vody a hodím to do trouby nebo to dám do hrnce s vodou tak do půlky a vařím na kamnech. Pak je otočím dnem vzůru, abych viděla, jestli mi drží víčka a je to.
daluri
16. lis 2008
Holky a není lepší pro ty mrňousky vařit denně popř. co 2hý den, než dávat konzervované věci? 😉
gabinaf
16. lis 2008
Já teda malému vařím i maso (skleničky nikdy nejed, nedávala jsem mu je), mám knihu receptů, kde uvařené jídlo vydrží zamražené (ne zavařené) až 8 týdnů. Nikdy jsem s tím neměla problém a prcek taky ne. Vždy uvařím větší dávky, nestojím pak pořád u sporáku a mám klid 🙂
andy80
16. lis 2008
daluri, já dělám jen pár skleniček abych měla, když někam jedeme, jinak to dělám přesně jak píšeš. Vařím každý druhý den, někdy i denně a dávám zamrazit nebo jen do ledničky. Malá mi kupované skleničky blinká, takže bohužel dávat nemůžu.
zuz11
16. lis 2008
alca22 • 1d • Dnes v 11:47
Nezkoušely jste doma někdo zavařovat domácí masové příkrmy. Chtěla bych si je udělat, ale nevím zda je to dobré kvůli tomu masu
miluska.woolley
16. lis 2008
Ja varim a hnedka zamrazuju ve sklenickach. Vecer to pak jen vyndam z mrazaku do lednice...