Jak rychle zavádět další denní jídla

emamaira
9. srp 2018

Zdravím všechny, chci se zeptat, po jaké jste zaváděli příkrmy na svačinu, snídani.... Malému je 7 měsíců a máme k obědu maso-zeleninu a k večeři kaši s ovocem, zbytek kojení. Kdy jste zařadli další jídla? Pokud pojedu v tomhle tempu, tak za dva měsíce nebude kojení potřeba... Kojit chci do roka.

nikyselen
9. srp 2018

Hackuji se,mame to stejne akorad obedu moc neda tak 5lz. A kasi na noc k vece chci teprv zkusit.
Mam nejedlika..kojit bych chtela taky do roka

chumlee71
9. srp 2018

Malému je taky 7 měsíců, ale je pořádný jedlik. K snídani kojení, ke svačině ovoce, na oběd maso-zelenina,druhá svačina taky ovoce, večeře kaše a plus tak pět kojení během dne a v noci každou hodinu. 😁

emamaira
autor
9. srp 2018

@chumlee71 My mame dost nejedlika, vas system je sen 😀 v noci se na kojeni nebudi od 4. mesice, do te doby jsem ho kolikrat budila sama.

chumlee71
9. srp 2018

@emamaira co já bych za to dala kdyby mi v noci spal😔 to spíš on budí mě že má hlad 😁

ronja55
10. srp 2018

Záleží do kdy chcete kojit. Pokud jen do roka, tak bych brzy zavedla i svačinu dopoledne a pak treba za 2 mesice i veceri a budete uz kojit jen rano a a v noci. Do roka by dítě melo mit mateřské mleko nebo UM, tak že bych ho určitě ještě kojila alespon 2 krat denně do doho roku. Já chci treba kojit do 2 let, tak že má syn v 10 měsících nahrazenou pouze dopoledni a odpoledni svacinu a obed, jinak stale kojim, pres den tak 4 krat, pres noc 2 až 3 krat.