Jaké doporučíte přesnídávky pro 6měsíční miminko?

gabrieka
31. bře 2016

Ahoj holky, prosím o radu, jaké byste doporučily přesnídávky pro 6 měsíční miminko? Díky za tipy.

monikagurthova
31. bře 2016

Ja osobně si budu delat svoje vlastní, když jsem koukala na to, co je na trhu tak je to samy cukr. Ale říkají ze když uz tak Hipp není špatný

andy80
31. bře 2016

domácí 🙂

kittynka
31. bře 2016

Dojděte do obchodu a pár jich doma ditku zkuste... Ovocné vám určitě bude bastit všechny a u zeleninových začnete mrkví, lépe se pak naučí.

olga_
31. bře 2016

Domácí, z kupovaných Hami happyfruit - ty jsou nedoslazované, bez zahušťovadel a barviv.

lajla
31. bře 2016

Dělám domácí, sezónní ovoce, přidám semínka, sem tam oříšek, datle, hrozinky, fíky...

maqggienka
31. bře 2016

Nejlépe domácí 🙂

iveta93
31. bře 2016

Nejlépe domácí. V Česku můžete koupit mrkev/brambory/bánovou... a vždy jsou v tom převážně jablka. Pokud už koupit tak dobré jsou HIPP a babylove. Ty v testech překvapivě vychází docela dobře.

zuzapra
31. bře 2016

My kombinovali domaci a Hipp.

ladyhacek
31. bře 2016

myslíte jen ovocné či i zeleninové příkrmy?
OVOCE - někdy dělám domácí (povařit jablíčko a rozmixovat - popř. přidat ještě jiné ovoce) nebo rozmačkaný banán) kupované kupuji od Hamánka happyfruit > 100% ovoce > koukni v obchodě (v DM) na složení některé jsou i bez cukru ale musí se hledat.
ZELENINA > dělala jsme domácí, teď dám občas skleničku (když jsme pryč nebo nestíhám vařit - vždy mám doma 1-2 ks) Kupuji od Hippu nebo Alnatura. Ale měla jsem už i o Hami (ale to jsem dávala až déle a pozor některé nejsou složením špatné, ale některé nic moc)
Když jsem začánala zeleninou tak jsem uvařila a zamrazila do tvořítek na led ze začátku mi toho moc nesněld až asi po 2 měsících a vařit každý den půlku mrkve mi přišlo zbytečné

jipe
31. bře 2016

Co mám domácí, zavařila jsem, zamrazila jsem, co ne, tak se snažím vybírat 100 % ovoce nebo alespoň bez cukru. U hippu mi vadí, že je všude nacpaná spousta rýže, ty Hami jsou celkem fajn, některé Hamánky jsou bez cukru,.. Je potřeba mrknout na složení a vybrat si dle vlastního uvážení

madrilena
31. bře 2016

Babylove z DM, neslazené Hipp (některé mají přidaný cukr) a ještě Hami.

mysonek
31. bře 2016

První dceři jsem kupovala neslazené Hami, teď druhé kupuji Hamánek hapy fruit, jsou chuťově lepší, 100% ovoce, neslazené a jsou levnější. A mají hodně příchutí a od 8 měsíce i s kousky ovoce. A pak občas domácí - jen povařím a rozmixuji ovoce (jablka a k tomu ovoce co zrovna je k dispozici) a zavařím.