Je třeba 5ti měsíční mimi přikrmovat i přes den?

dubnice
9. srp 2011

Dobrý den maminky,měla bych na Vás prosbu. Můj 5 měsíční chlapeček je kojený a má nějakých 8400g při porodní váze 3560g. Posledních asi 14 dní mu večer dávám z láhve mlíčko s kaší přímo hotové od výrobce. Přišlo mi,že má večer vždy větší hlad než přes den a tak sjem si říkala ať se na noc zasítí. myslíte si,že je třeba přikrmovat i přes den,různými příkrmy,nebo ještě můžu počkat pokud stále přibírá na váze a mlíčko z kojení mu stačí? Moc děkuji za Vaše příspěvky. Lenka.

jankadudova
9. srp 2011

Ahoj, pokud mu mleko staci, klidne pockej do ukonceneho sesteho mesice. Kase na noc nemusi jit ruku v ruce s prikrmy. Zvlast pokud ma tak peknou vahu🙂

dubnice
autor
9. srp 2011

@jankadudova Váhu máme fajn přibíráme kilo za měsíc a to jen z kojení. Kaši jsem začala dávat až posledních 14 dní jak jsem už psala 🙂. Takže by jste mlíčko s kaší dávala dál jen na noc tak jako já? A dávám mu 100 ml a doředím to do 150 vodou myslíte si,že je to moc? Moc děkuji za Vás názor Lenka.

jankadudova
9. srp 2011

Pribirani je uplne podle tabulek🙂 Chapu spravne, ze ma na noc 150ml kase? Pokud ano, tak bych to tak davala, myslim, ze je to ostatne i v tom navodu na kasi. Jen tedy radim nemlecnou a rozdelat s vlastnim mlekem.