Zdravím!
Syn má 21 měsíců a já jsem znovu těhotná. Syna uspávám kojením + ráno po 4 hodině se budí a přisaje se. Jinak už mateřské mléko nedávám. Ale mám teď citlivější prsa a malý mě občas škrábe zuby. Tak jsem se rozhodla, že raději přestanu kojit. Umělé mléko nechce. Dnes večer si na spaní dal kravské mléko ochucené kaší. A teď řeším hlavní problém. Co mu dát ráno? Uvařené mléko v termosce by se asi pokazilo, že? Ráno ve 4 hodiny se mě nebude chtít jít vařit - bydlíme v 2 patrovém domě, navíc by už nechtěl spát. Co jste nabízely? Bojím se, že vodu nebude chtít. Děkuji!
@ivkasolavova UM mě odmítá a po prvním cucnutí už ho nechce.
Myslíte, že kdybych uvařila mleko v 21 hod, tak by v termosce vydrželo do 5 hod?
@ivkasolavova tak to si všimne určitě, muj to taky za boha nechtel
asi bych prestala kojit a on se nauci spat az do rana. Muj maly taky UM odmital, odstavila jsem ho a asi po 2 nocich uz spal tahem az do rana a to se budíval klidne 10x.
Taky měl zhruba kolem tech 2 let. Doktorka me teda rikala UM do tech 3 let nebo kojit. Ale nechtel ho tak holt ho nemel. Rikala ze kdyz pak bude mit dostatek jogurtu a syru a tak..tak to neva
@hanka_12345 Snažím se ho odstavit. Dnes v noci se poprvé nekojil, ale stejně po 4 hod. byl vzhůru. Možná to chce počkat pár nocí.
Také si myslím, že si po nějaké době na to umělé mléko zvykne. Třeba zkoušet. Nebo tedy mu nedat nic a zjistí, že i to umělé mléko je docela ok. 😀
@lusyv95 jo to nebude asi hned prvni den, porad je zvyklej ze odnekud tece :D jemu to do par dnu dojde ze pramen vyschl :D
Zkusila bych mu dát to umělé mléko bude napůl ospalý třeba si toho nevšimne .