Nechce kaši před spaním, poraďte

icecube
7. lis 2016

Ahoj holky,
mám 7-měsíční holčičku. Od narození je na UM. Od 4.měsíce jsem jí začala dávat na noc Mléčnou první kaši pro kojence od Hippu. Docela jí chutnala a neměla jsem problém. Po šestém měsíci jsem koupila další dva druhy krupice (zase Hipp). To už bylo horší,moc jí nejela a teď dokonce nechce ani tu,která jí chutnala. Zkoušela jsem ji dávat z lahvicky i na lžičku a nic moc. Zkoušela jsem i jiné značky než Hipp. Trochu si dá,pak nechce a za chvili zacne brečet hlady...jdu a delam UM. To vypije. A je spokojená. Jinak pořád se mi budí tak 2x za noc na jidlo. Za každou radu budu ráda,diky.

mia255
7. lis 2016

Tak zkuste nedávat kaši ale třeba masozeleninu nebo jen zeleninu anebo třeba jen rýžovou či jinou neochucenou kaši s ovocem🙂 taky to obstojně zasytí... Malou bych nelámala, když nechce tak proč ji to nutit....

pajulax
7. lis 2016

Taky synovi kaše přestávají chutnat, tak to střídám, když dávám jednou za čas, tak to papá :D jinak dám, např. Jogurt s nastrouhaným jablkem nebo zeleninu to co měl na oběd atd...

fifina86
7. lis 2016

Maly ma 8,5mesice a jestli snedl za celou dobu 5lzicek kase,tak je to maximum.Kase neni potreba,na noc je i tezka na traveni,vetsinou k veceri ma "zbytek obeda".

msimankova
8. lis 2016

Dcerka 7,5 mes. samotnou kasi nejedla nikdy, vecer dostava UM zahustene kasi, je spokojena, spi celou noc. Cetla jsem zde, ze se to nema kombinovat, ale logicky nevidim duvod proc - stejna znacka mleka a trochu ryzovych vlocek. Vedel by to nekdo?