Noční kojení, budit nebo nebudit?

isabelafuentes
16. říj 2017

Maminky, jak jste resily kojeni v noci - budit nebo nebudit? Nase petitydenni miminko vydrzi v noci spat i 9 hodin v kuse, nez se vzbudi samo na papani. Pres den kojim po 2 hodinach, nebo jak si mimco rekne. Zkousela jsem v noci budit, ale vubec se nevzbudi, spi jak drevo, i kdyz prebalim, povidam, proste spi. Nevim, co bych musela udelat, aby se vzbudilo.
Vadi to, kdyz tak dlouho spi?

gnozka
16. říj 2017

Pokud prospívá určite nebudit !! Rekli mi to i v porodnici . Buďte rada 🙂

rousse
16. říj 2017

@isabelafuentes nakupte nealko šampáňo a po každé takové noci si ho bouchněte!🙂 Pokud prospívá, nebudit a spát taky🙂

absintka19
16. říj 2017

@isabelafuentes nebudit. Pokud mate mlicka moc muzete si v noci odstrikavat. Nebudit. Nam mala spi od 21-9 doted 🙂

sobist
16. říj 2017

Mě bylo sice řečeno, že mám krmit maximálně co čtyři hodiny a nenechávat dýl dítě hladovět, ale upřímně, kdyby prospívalo a buzení nemělo smysl (u nás nemělo smysl budit po dvou hodinách, malý taky spal jak dřevo a sám si řekl po třech) nechala bych miminko spát.

linee
16. říj 2017

@isabelafuentes souhlasim,nebudit.Hlavne,kdyz ma tak dobry spanek.

evee24
16. říj 2017

Resila jsem to samé. Nestastna jak ji musím budit sem přijela s instrukcemi z porodnice. Ale moje pediatra at nebudim. Pokud prospiva nebudit. Zatím bych si ten spánek uzila 🙂

treasurka
16. říj 2017

Nebuď ho, ale být tebou odstříkám alespoň jednou v noci mléko, kvůli laktaci.

petrasipkova1
16. říj 2017

bože, to se tak krásně čte, dcera byla od porodu přicuclá nonstop, v noci spala max 2 hodiny v kuse, je to tak jak všichni píší, pokud přibývá tak nebudit, řešila bych jen pokud by měla problémy s váhou, moc nepřibývala. Několikrát se stalo, že spala třeba 5 hodin a to jsem se vzbudila, a myslela že mi prsa prasknou, hrůza, polévá mě pot, že mě to za chvilku čeká znovu, doufám, že si porodím taky takové dítě za odměnu, moc vám přeji, at to miminku vydrží napořád !

smudlinka24
16. říj 2017

Zalezi jestli mas dost mleka, jestli ne, tak budit. Jinak se budi nedonosenci. 9 hodin je na novoska fakt hodne. Ja bych budila aspon jednou.

monaluza
16. říj 2017

Ja jsem pro "poloprobuzeni" - dite se dokaze nakojit i v polospanku, nocni kojeni je dulezite pro udrzeni laktace (tvorba hormonu prolaktinu), takze se radeji prekonejte a nakojte 😉.

viridie
16. říj 2017

Ahoj.Já bych také doporučila alespoň 1x noční kojení-je to opravdu dobré pro držení dobré laktace.Chàpu ale, že kojit spicí dítě dost dobře nejde,že jo 😀 , proto navrhuju společné spaní. Když Tebe a papání bude mít syn poblíž , může se pak budit častěji, 🙂

sheila86
16. říj 2017

Pokud ti tak krásně spí a i prospívá, budila bych jen jednou - 9h je fakt moc, rupnou ti prsa :D Mě malá jako mimčo spala přes noc 4 nebo 5 hodin a to jsem se vždy už modlila, ať se vzbudí, právě kvůli šíleně nalitým prsům.