Opravdu učící hrneček od Aventu teče?

petrusew
7. led 2013

Uvažuju nad koupí učícího hrnečku, lahvičky od 12měsíců a teď, opravdu Avenťácké tečou??? Mám od aventu vše včetně savičky od 4+ na učení - měkká a neteče...

dana3262
7. led 2013

Podle me řekl jen kdyz jsem ho krive zasroubovala. Což bylo tak ve 1/3 případů. Ale tekly i lahvicky mam. Co ale neteče je ta zdrava láhev.

karlam
7. led 2013

jejda nestrašte že teče, já si je jdu zrovna zítra koupit, minulý týden jsem koupila dva od jiné firmy a oba tekly, tak šly do koše...kdo šetří má za tři... 😢 aventu maximálně věřím, jestli potečou, tak už fakt nevím 😕

terkaz
7. led 2013

Nam tekly jen kdyz jsme tam dali spatne tesneni. Takove to pruhledne uvnitr. Pak uz ne 😉

adisek
7. led 2013

My ho mame , uz treti a netece, meli jsme i Tommee Tippee a taky netekl 😉

pettulka
7. led 2013

Ano nám teče ale jen když ktomu přišroubuju i ty úchytky bez úchytek mi to neteče.

hrusti
7. led 2013

Nám neteče. Ještě můžu doporučit Tommee Tippee explora. Ta nám taky neteče 😉

lenaj
7. led 2013

Mám 2 od Aventu a tečou. Máme pořád pokapaný stoleček i oblečení. I manžel nadává, že je to drahé a na prd ☹ Nezkoušela jsem to ale bez těch ruček. Zítra vyzkouším!

medvidek
7. led 2013

Měli jsme a tekl. Asi jak který kus.

aideen
7. led 2013

No my ho měli a tekl po druhém použití. A šroubováním to nebylo. Kamarádka, co avent používá od začátku, si ho vzala a teče jí taky. Takže za mě Avent učící hrneček už nikdy 🙂

spaghi
7. led 2013

mame dva, jeden tece a druhy ne, pritom jsou uplne stejne 🙂 co ale netece a jsme s tim max. spokojeni je Tommee Tippee explora termo hrnecek a ten opravdu netece ani kapku a pritom je z nej krasne snadne pit

pettule
7. led 2013

Tak nám bohužel taky tekl. Ale teď jsem koupila malé od Aventu lahvičku s brčkem a maximální spokojenost. Nikde neteče a je fakt úžasný. Takže za mě doporučuji avent s brčkem 🙂

abecedka
8. led 2013

teče, ale dá se na to zvyknout.

mvkoty
8. led 2013

Nám neteče ani jeden a máme asi tři

hape
8. led 2013

Ano, teče. Z tašky jsem ho každou chvíli vytahovala mokrý, čaj vylitý....

zazana81
8. led 2013

Teče ! Já po něm tak prahla a byl to nejhorší hrneček , co jsme měly. Mám avent lahev s měkým pítkem a ta je v pohodě, ale hrneček s tvrdým pítkem byl k zlosti.

paffi
17. bře 2013

@petrusew my máme tento http://www.sambaby.com/16435-hrnicky/45637-aven... a zatím tedy neteče, ani kapka!

aktaka
17. bře 2013

Měli jsme jich několik a netekl ani jeden. A jak tu někdo psal, že zdravá láhev neteče, tak ano, neteče, ale musí být zavřená, což zase asi malé dítě dělat nebude. A na učení pít z něčeho jiného jak dudlíku moc vhodná není.

ratatooy
17. bře 2013

kouzelny hrneček od aventu NETEČE NIKDY!!!!!!!

mmsvobo
25. bře 2013

My máme kouzelný hrneček od Aventu s měkkou savičkou a neteče nám, jsem s ním maximálně spokojená! Malému taky sedí, zdá se 🙂 navíc se dá dobře kombinovat s jinýma Avent lahvičkama, dobře se čistí, dá se hodit do myčky, ohřívali jsme v něm i v mikrovlnce, prostě pohoda...NEMĚNILA BYCH!

tomate
3. dub 2013

Taky máme první hrneček od Aventu s měkkým pítkem a neteče!!! Možná kapka, když malej nevysaje vše, co je natáhnuto v pítku, ale to je všechno. Rozhodně ho nevytáhnu z tašky mokrý 😕 Snadno se vymývá, všechny části dávám do myčky. Akorát mi vadí, že kryt pítka je na pevno a nejde oddělat.
http://www.aventbaby.cz/kouzelny-hrnecek-200ml-...

pellullinka
3. dub 2013

Nám netekl, jde o to dobře přidělat gumové kolečko ze spoda pítka, které zabraňuje aby voda vtékala do pítka lehce, jen když dítě saje.
kamarádka si toho vůbec nevšimla a asi při mytí ho ztratila a pak taky nadávala, ale přišly jsme na to proč teče 🙂

ivarei
3. dub 2013

Nam netekl.

jetynka
3. dub 2013

Já vyzkoušela xx druhů netekoucích hrníčků a tečou bohužel všechny, některé ze začátku nee a později ano a jsou to akorát čínské šmejdy za velké peníze ☹.

llluckaaa
3. dub 2013

Používáme tyhle http://www.aventbaby.cz/kouzelny-hrnecek-340ml-... a netečou nám. Jen když je blbě složím a obzvlášť pokud zapomenu to průhledné kolečko za spoda 😅

kettynka1234
3. dub 2013

Také mám od Aventu vše a jsem celkem spokojená. Ale bohužel hrnečky magic tečou a když dám do nich vlažný čajík, tak víc.