Příkrm, který nemá ve složení škrobovou moučku
Ahoj maminky mám na Vás dotaz většina příkrmů na které jsem se dívala obsahuje škrobovou moučku. Hami má např jen 60% zeleniny nebo ovoce a zbytek moučka. Je nějaká značka která ji v příkrmech nemá? Ani se nedivím že pak domácí papkání děti nechtějí.Řeším to už teď protože je malá na UM a asi začneme brzo přikrmovat. Na jedné diskuzi jsem četla že alespoň do konce 6 měs bio výrobky - ale ta moučka ? ]-(

•
9. říj 2009A co sposobuje ta mucka?moj presne odmieta moje varene a chce iba kupovane....ale teray sa to už lepsi s tým vareným
0
lisanda
k přikrmování dětí na UM: nespěchej s tím.já mám holku taky od nar na UM a první příkrm měla až 2týdny před 6.m
já holce dávám jak domácí,tak kupované a zahuštuju jí rýžovými vločkami příp.kukuř. moukou, ale jen ve vyjímečných příp.
je teda pravda, že kupované dávám humany, alnatury a nestlé naturnes(u nás asi neprodejné) sem tam hipp
k přikrmování dětí na UM: nespěchej s tím.já mám holku taky od nar na UM a první příkrm měla až 2týdny před 6.m
já holce dávám jak domácí,tak kupované a zahuštuju jí rýžovými vločkami příp.kukuř. moukou, ale jen ve vyjímečných příp.
je teda pravda, že kupované dávám humany, alnatury a nestlé naturnes(u nás asi neprodejné) sem tam hipp
neverim, ze by prikrm obsahoval 40% skrobu, do bude tak v jednotkach procent, tech 40 bych videla spis na vodu. Pridava se kvuli konzistenci, az budes prikrmovat, poznas, ze kupovane jidlo ma lepsi texturu, nektere jsou takove pudinkovate treba. Domaci bez skrobu proste takovy neni, je to spis takovy nevzhledny kydanec, casto se z nej oddeluje voda, ale jde jen o estetiku, na vyzivovou hodnotu to nema vliv, fakt ho tam je malo 😉
Začni psát odpověď...

Odešli