Sunarek křupky a kaše. Znáte? Dáváte?

efca
12. srp 2019

Holky, znáte? Dáváte? Kasicky do ruky jsou výborné na zasycení a dodání energie. Krupky naše Oli miluje od Mala. Teď má 22 měsíců a stále se po nich muze utlouct. Navíc jsme se teď dostali do projektu, kde jsme je mohly vyzkoušet a dát vzorky i přátelům v okolí a všichni byli nadšeni.

michaelllas
12. srp 2019

Známe 🙂 Naše oblíbené jsou hráškové křupky a kašičky do ručičky miluje všechny příchutě 🙂

efca
autor
12. srp 2019

@michaelllas Mala má hráškove také nejraději

mac_krizkova
12. srp 2019

Souhlasím, hráškové křupky i u nás dopadli na 1. Čočkové také nejsou špatné, jen si člověk musí zvyknout na tu jejich specifickou chuť a vůni. Mají skvělé složení a hodně bílkovin.

ariadna12
13. srp 2019

U nas vede mrkev a hrasek v krupkach.

zelenaesmolda
13. srp 2019

@efca
sunar kase jsem mela ale strasne se hrudkovaly tak uz nekoupim.jinak od nich krupky ty hraskove nebo mrkvove,ostatni nekupuju-jsou plne cukru

cherris
13. srp 2019

Já jsem sunarek úplně vypustila kromě kapsiček,právě kvůli přidaným cukrům. Na luštěninové bych byla zvědavá...

michaelllas
Autor odpověď smazal
Zobraz
sam99
17. srp 2019

Křupky i kašičky malému dávám a musím říct, že kašičky do ruky jsou super jako svačina na cesty. Je to super alternativa, která dobře zasytí a nepotřebuji sebou další věci jako misku nebo lžičky.

zelenaesmolda
17. srp 2019

@sam99
kasicky na cesty?to jsem jeste nevidela,muzes poslat odkaz?

michaelllas
17. srp 2019

Holky u mě na blogu probíhá do dnešní půlnoci soutěž o balíček na cesty pro malé cestovatele. V balíčku budou mimo jiné i BIO křupky i kašičky na cesty. Pokud máte zájem mrkněte https://www.modrykonik.cz/blog/michaelllas/article/dovolena-s-ambasadorkami-soutez-suna-cgjef8/