Má spoustu funkcí a doplňků, a cena velice příznivá, až skoro zarážející, tak mě zajímají vaše názory. Díky.
Ségra má a je přímo bombová. Je pravda, že přebalovací pultík člověk využije chvilku, když je prcek malinký a závěsné lůžko taky, což je ta druhá výška matrace, tzn. pokud ještě neleze. Ty cestovní postýlky se liší podle vybavenosti, takže základní je Simplo a pak se to stupňuje dál podle vybavenosti je dražší pochopitelně. Jinak nejvíc pomohla v létě síťka proti hmyzu. Se nemusíš pořád bát, když mimčo odpo spí, že ho něco štípne. Tu síťku mají myslím všechny typy cestovních postýlek Caretero. A matrace je stejná jako všechny cestovní postýlky. Ono by se to jinak nedalo složit, kdyby ta matrace byla hrubší 😀 A když už, není nic jednoduššího, než přehodit matraci z klasický postýlky a dát ji do cestovní 😎 Takže za nás super věc 🙂
Mame cestovni postylku, pouzivame u babi a uz jsme i nekolikrat skladali a rozkladali. Mame ji tedy jen pet mesicu a mohu doporucit. Nemame takovou vybavu, jen prebalovak a sitku. Ani jedno jsem nepouzila. Prebalovak je na nas maly - jsem zvykla na normalni pult a sitku jsem nemel potrebu. Jedine, co bych vytkla je relativne tvrda matrace, ale to je jen o zvyku. Mala spi na molitanu v kolibce a na kokosu v postylce. Ta matrace z caretera je tvrdosti srovnatelna s tim kokosem. JInak co se tyce skladani/rozkladani, nemam s tim problem. Manzel trochu ano, ale to je jen o tom poprve, no, mozna i podruhe 🙂.
Za me doporucuji.