Chůvička, která má obě jednotky na baterky. Do 2000,-

papunkova
5. led 2017

Potřebovala bych poradit spolehlivou chůvičku, která má dětskou i rodičovskou jednotku na baterky, aby nemusely být neustále v zásuvce. Limit do 2 tisíc. Nepotřebujeme žádné jiné vymoženosti jako ukolébavky atd.

bekyc
5. led 2017

My máme babymoov a spokojenost. https://www.kasa.cz/detska-elektronicka-chuva-b...
Máme tu s dosahem 1000 metrů, ale ta je o něco dražší...

messias
5. led 2017

Ja mam Phillips, presne tuhle https://www.euronics.cz/detska-elektronicka-chu... a spokojenost 🙂 prijde vam s dvemi dobijecimi baterkami do rodicovske jednotky, ale i detska muze byt na baterky. Baterky se dobiji primo v chuve.

papunkova
autor
5. led 2017

@bekyc a jak ji máte dlouho? podle čeho jste vybrali? na doporučení?

papunkova
autor
5. led 2017

@messias ano, ano na tu jsem koukala. Děkuju.

dzejnany
5. led 2017

My pořídili Avent Philips (Elektronická chůvička SCD560/00)
a max spokojenost, bydlíme v druhé patře a stojím před vchodem a chůvička dosáhne i tam. Dětská i rodičovská lze na baterky i do zásuvky. Dětská je furt v zásuvce (protože obyčejné baterky vydrží jen půl noci) a rodičovská vydrží dlouho být nabitá. Máme ukolébavky, které malé pouštím. Je tam oboustranná komunikace. Velmi citlivá, jde slyšet vše. A další funkce, které zatím nevyužíváme. Taky jsme objednali u euroniksu a jen vyzvedli na prodejně.

teripo
5. led 2017

http://m.heureka.cz/chuvicky/bravo-chuvicka-b-5...
Máme tuhle, už 2,5roku jede téměř denně. A super. Je teda úplně obyčejná. Mají ji i všichni naši známí co mají děti a všichni jsou spokojeni.

messias
5. led 2017

@dzejnany my mame akorat problem, ze pri spatnem pocasi nedosahne ani do pulky zahrady, ale kdyz je hezky, tak v pohode signal pokryje i zahradu.. ukolebavky jsou super, mala si na ne dost navykla a casto u nich usina

dzejnany
5. led 2017

@messias ano, ukolébavky letí i u nás 😀, a líbí se mi, že tam ukazuje i teplotu v pokojíku. Takže si nemůžu stěžovat.

muhehehe
5. led 2017

doporučuju stejnou chůvičku jako teripo.. je perfektní! není to žádný obří krám co se nevejde do kapsy (pokud chceš používat třeba i na zahradě a tak), má super dosah, je spolehlivá. Obě jednotky mohou být v zásuvce, nebo na baterky, jak chceš. Český výrobek, levná. Pořídila jsem ji z druhé ruky tak nějak náhodou, ale měla jsem fakt šťastný výběr 🙂 I když porovnám s chůvičkama, co mají kamarádky.

jarmy_
5. led 2017

Já koupila reer a spokojenost. Obyčejná, levná, spolehlivá.

mahy
5. led 2017

My máme babymoov s dosahem 1500 m,obe jednotky mohou být na baterky či zapojené v síti.Dětská jednotka teda hodně žere baterky,tak ji máme připojenou na powerbanku,to vydrží dlouho.Rodičovská má svoji nabíječku.Jako bonus vidím zpětnou komunikaci a měření teploty.Akorát stojí tuším přes 2000,-

bekyc
6. led 2017

@papunkova Máme ji půl roku a používáme hodně. Než jsme ji koupili, měli jsme půjčenou od kamarádů a nezklamala. Baterie vydrží dlouho, používáme každý den cca 4 hodiny dohromady a nabíjím tak jednou za týden. A ten dosah je taky super, jsme na zahradě celkem daleko od baráku a slyšíme v pohodě.

fifina86
6. led 2017

Mame uz 2.chuvicku Bavxmoov a spokojenost,muzu doporucit.