icon

Dětská móda

pet.s
6. led 2012

Milé maminky, hledala jsem nějaké nápady jak strojit tu svoji princeznu. Napadlo mě založit diskuzi na téma dětská móda. Uvítám Vaše nápady, fotečky, rady i ruční výtvory. Jsem už postarší matka, tak hledám inspiraci a i se ráda pochlubím. Těším se na příspěvky a fotečky. Vkládám první.

germaine
13. únor 2012

@ganna A neprodáváš některé věcičky? Milujeme Lindex 😀

ganna
14. únor 2012

@germaine chceme jit hned do druheho mimina 🙂 zatim vse nechavam je mi to lito prodat

germaine
14. únor 2012

@ganna Tak nic, díky 😉

pet.s
autor
20. únor 2012

ahojky holčičky, mám chvíli čas(jsme obě nemocné), tak se válím a hledám nějakou inspiraci na jarní model pro Terinku.Nějaké nápady?

mamkamarketa
20. únor 2012

@pet.s ahoj,at ste brzy fit 😉
zrovna vcera sme byli v kotve. v puntanela fashion maji vyprodej. nakoupila jsem tomasovi kvanta letnich tricek ve sleve. s tou jejich znackou name it. mam jedine dobre zkusenosti. a koukala jsem,ze i na holcicky mely hezky vyber

pet.s
autor
20. únor 2012

@mamkamarketa díky..ve středu vezu do Prahy synka na nátáčení reklamy, tak kouknu. Holky jede poprvé, moc bych mu přála, aby mu to vyšlo.-))

pet.s
autor
26. únor 2012

holky, prosím o radu..poradte mi, co dokoupit na jaro k těmto legínkám? a jaké boty? kotníkové tenisky? nebo černé lekovky?

germaine
26. únor 2012

@pet.s Viděla bych to na červený Converse 😉

germaine
26. únor 2012

@pet.s Zrovna jsem na ně narazila na MMB 😉
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=50612357&tab=2

leiladelly
26. únor 2012

@pet.s jé, a kam jedete? taky jsem to s Alexem zvažovala.... 😉 K těm legínkám bych vybrala nějaké tenisky, ke kotníku, barevné, v jedné z barev legín, asi červená by byla nejlepší. Jinak teď se bezvadně nakupovalo v Original Marines Store, byla jsem i v Palladiu, tam toho moc nebylo, u nás v OL výběr lepší 😀

pet.s
autor
26. únor 2012

@leiladelly prosím tě..on je zaregistrovaný u jedné firmy a ta mu shání zakázky..a vyšlo to...byla to reklama pro Anglii..byl nadšený, dostal pěkný prašule a nakoupil si hned oblečení..manekýna naše.-))) registrují i děti...tak jestl chceš dám ti na ně kontakt..

weri1
26. únor 2012

@pet.s hlavně nějaké kvalitní 🙂

pet.s
autor
26. únor 2012

@germaine díky..tak ty jsou fakt pěkné a k tomu ve stejné barvě bot mikču, co?

pet.s
autor
26. únor 2012

@weri1 no to je dnes fakt problém.-((

weri1
26. únor 2012

@pet.s to si nemyslím....právě si myslím ,že je hodně kvalitních botek 😉 a jinak blahopřeji synovi za úspěch 😉

germaine
26. únor 2012

@pet.s Určitě krásnou červenou 😉 anebo tyrkysově modrý a mikču taky

germaine
26. únor 2012

@pet.s Můžu do IP taky kontakt? A kolik dostal smím-li se ptát 😀

pet.s
autor
26. únor 2012

@weri1 a jak to poznáš? ☹

weri1
26. únor 2012

@pet.s to asi nepoznáš, ale to bys mohla takhle říct u všeho.... 🙂 tak se třebas podívám a i vidím....to rovnou můžeme kupovat u vietnamců, když to nejde poznat 🙂já teda když si koupím kvalitní botky, tak poznám jak se v nich chodí a proto věřím, že když koupím "dobré" boty malýmu, že se mu v nich taky dobře chodí

weri1
26. únor 2012

no můj příspěvěk nemá hlavu ani patu, ale snad se v tom vyznáš 😀

pet.s
autor
26. únor 2012

koukni třeba na tyhle..líbily by se mi na doma, ale značku neznám..tak váhám..http://www.e-detska-obuv.cz/-domaci/2273-tenisk...

marhulinka
27. únor 2012

@pet.s Befado je dobrá volba 😉

mates22
27. únor 2012

@marhulinka
@pet.s

ahoj, jen se Vám sem trochu vložím, u nás to befado propadlo na plné čáře, nejdřív bačkorky - rozlepily se a pak měla ještě dcera ve 4 letech plátěný tenisky, hrozně se jí líbily, ale hned jí rozedřeli malíček přes ponožku, měli špatně udělaný šev - pak do toho dostala zánět a musela mít ATB....ale asi sme měli smůlu, ovšem befado už nikdy.

Já osobně mám moc dobrou zkušenost s botičkama RAWEKS, balerínky i bačkůrky pro mladšího, jsou zdravotně atestované, i když polské. Dcera balerínky nosí i ve školce, má uzounkou nožku a tohle se dá korigovat páskem, všechny klasické bačkorky jí padají. Např. http://www.boticka.cz/scripts/podrobnosti.php?I.... No ale zas nevím, jestli barevně budou odpovídající

brusinka.pusinka
27. únor 2012

@pet.s 😀 tenisky my to nosili takhle😀
Jnak Befado botičky nosíme a my si je chválíme nikdy jsme neměli žádný problém, a navíc na naší uzoučkou nožku je problém sehnat uzké balerínky a tenisky co nejsou široké😀 takže každá máme názor jiný hold kolid spotřebitelů tolik chutí 😀

marhulinka
27. únor 2012

@mates22 jj samozřejmě i u kvalitních botek se může narazit...je to jako se vším...kus od kusu ☹

bocinka
27. únor 2012

@brusinka.pusinka mě se bafada líbí hrozně, ale zase Sof má širokou nohu a neobuje je, leda o dvvě čísla větší.... Já se zamilovala to těhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=46474972&tab=2

brusinka.pusinka
27. únor 2012

@bocinka my jsme si na letošek vybrali tyto z toho to katalogu😀 paní mi je pak objedná na duben stačí😀
http://www.befado.cz/katalog/JARO_2012_KIDS.pdf
botičky pod číslem 2, pak 4 a nakonec 80 😀

mates22
27. únor 2012

@marhulinka
@brusinka.pusinka

to je jasný, jak píšu, prostě fakt smůla....ale ono to pak člověka odradí ☹ , jinak designově se mi taky líběj.

No my třeba i televizi vybírali děsně dlouho, jakože aby to bylo to nej a nebyla nějaká hodně "kazivá" a ona nakonec stejně zlobila, a pán ze servisu říkal, že to dělá 1 z 200 kousků, ale bez problémů nám vyměnil desku a je super.....

To jen pro příklad, že je to fakt přesné - kus od kusu

brusinka.pusinka
27. únor 2012

@mates22 tak tomu říkám smůla.... no právě je to kus od kusu☹ Malá je z nich uplně nadšená a určo pak v létě koupíme i sandálky byli užasné a jedny uuplně nové prodávame koupili jsme špatnou velikost a moc nás to mrzelo☹ nechtělo se mi zpět do polska do obchodu... no snad je pošleme dál😀

hanula11
27. únor 2012

Můžu se přidat? Vůbec jsem nevěděla, že to tu máte 🙂
Taky už máme doma malou parádnici.
🙂 😵

Strana