Hacka, poraďte značku

blandik
2. pro 2012

Zdravím, pod stromeček chceme koupit našemu miminku hacku - takové to závěsné houpací lůžko. Prosím maminky, které mají, jestli by mi napsaly, jakou mají značku a jak jsou s ní spokojené - jak velké dítě se do ní vleze a jak funguje ta pružina, matrace - ve smyslu kvality. Dostala jsem tip na hacku plus od Pecha, ale zdá se mi trošku malá pro větší dítě, že spíše bude vhodná jen pro miminko, i když nosnost má 15 kg. Děkuji.

alejuska
2. pro 2012

já měla hacku od Pechů, starší verzi, ne plus. Spokojenost velká, bydleli jsme v 1+1 a syn v ní spal první tři měsíce,měl tam místa dost, spíš se v ní ztrácel. vešel by se určitě ješte tak v roce pohodlně na spaní, ale už jsme jí do nového bydlení nepoužili. Měli jsme skobu ve stropě v obou pokojích,takže jsem přenášela podle potřeby. Zkoušela si jí i vté době dvouletá dcera a vešla se, na spaní to samozřejmě už nebylo, na blbnutí jo. A nosnost je do 20kg.

blandik
autor
3. pro 2012

@alejuska - děkuji za reakci, takže od Pechů a sám tam spokojeně usínal? naše vydrží sama třeba na přebalováku, ale jak začne chtít spát, tak začne plakat a chce prso..tak právě nevím, jestli ta hacka pomůže...protože buď mi usne při kojení nebo v šátku a ten pak nosím celou dobu, když ji chci přendat, tak se většinou probudí do pár minut...a celé to fičí od začátku...

alejuska
4. pro 2012

No, Míša mi tam neusínal sám, musela jsem ho nosit, a pak přendat, nebo houpat do té doby, než zabral tvrdě. ale jinak jsem na ní nedala dopustit, prostě Míša měl problém se spaním, jen v šátku byl schopnej spát klidně a dlouho. Myslím, že na to, jaký byl nespavec, tak v hacce spal ještě dobře. Postýlku neměl, tak srovnání nemám.