Hačku ano nebo ne, máte zkušenost?

sixtynka
11. únor 2016

Ahoj,
mám 4M dceru a uvažuji o koupi hačky. Jaké s ní máte zkušenosti? Vyplatí se to za tu cenu? Díky za radu 🙂

irennn
11. únor 2016

Syn ma 2 roky a spí v ni dodnes po obědě nebo kdyz bolí zoubky nebo rýma nemoc, tak ho zachumlam otevřu okno aby se mu dobre dychalo a pohoupu a krasne usne i kdyz by v posteli s nami plakal, mame uz ušitou třetí na zakázku a opravdu obrovskou , 145cm na délku a 110 Cm na sirku, visí nam nad letistem, skáče si tam sám a často se v ni jen tak houpe , nekdy kdyz je pretazeny vecer a řve a nemůže usnout tak ho v ni uspim a on si pak z ni seskoci přímo do postele a spí s nami 🙂 .

leniczka23
11. únor 2016

U prvního jsem neměla, měla jsem jen košík, ale u druhého rozhodně chci, kámoška má a její prcek se v tom krásně vždycky uklidní a spí tam občas dodnes a dceři jsou 2 roky.. Jdi do ní..

olga_
Autor odpověď smazal
Zobraz
korin
11. únor 2016

U našich dětí se neosvědčila.

lusyy
12. únor 2016

Vyuzivame od narozeni. Mrzi mne,ze jsem ji neporidila i dceri. Za mne tady ANO.

kajalka
12. únor 2016

U nás se taky neosvědčila ☹

blani8
12. únor 2016

Máme od 6.týdne - spoustu probdělých nocích s uspáváním v zavinovačce - od doby hojdavaku, hačky ... to trvá chviličku.
Objednávala jsem druhou na chalupu přes bazarek na fb nosime děti, nosime děti - prodej - zkuste se tam zeptat, zadat poptávku.
Origoš hojdavak jsme objednali za 2100,- z obchodu, tu druhou na chajdu jsem pořídila za 600 - od značky Pecha - v podstatě použitou, ale bez vady - jejich dítko v tom plakalo.
Takže určitě popř. i dobře prodáte, pokud by se malinkému nelíbilo.
Je po nich poptávka, podle mě, neprohloupíte, pořídíte-li.
Ne každému dítě usne, dá-li mu na očička plenku a pohladí a odejde. To neznám :D

majkoz
12. únor 2016

@sixtynka Opravu to každému mimi nevyhovuje, ale my byli na 100% spokojeni, navíc, když je děcko větší, ji zavěsíš nízko, a ono samo se do ní chodí houpat, případně i uspinkat. Kdybys váhala, tak ji na měsíc zdarma zapůjčím(za poštovné🙂 a pak se rozhodneš... Když budeš mít zájem, tak písni do IP 😉 Jenom pro info: tuto konkrétní zapůjčenou bych neodprodalala, je to putovní záležitost🙂) A taky je třeba zvážit, kam to zavěsit, ne každý strop(rákos atd) je vhodný....nebo pak konstrukce nosná-pokud se dostanete k nějakému šikovnému truhláři, pak non problemo 🙂

irennn
13. únor 2016

Www.tiki-mechulka.cz sila nám už tři hacky 🙂. Ma i dřevěný stojan pokud nexhcete vrtat očko do stropu