Houpací lehátka. Jaké byste doporučily?

michaela1990xx
9. kvě 2020

Máte nekdo zkušenosti s houpacíma lehátkama? Jaké byste doporučili?

puhelin
9. kvě 2020

Mne stacilo uplne jednoduche, nehoupave, nehrajici, nevibrujici. Deti v nem byly jen kdyz jsem potrebovala skocit do sprchy, aby v koupelne nemusely lezet na studene podlaze. A nekdy i kdyz jsem varila neco, pri cem nemohly byt v satku. Jine vyuziti nemelo. Ani se nedoporucuje, aby v nem deti travily delsi cas, nebo v nem spaly.

hasara33
9. kvě 2020

@michaela1990xx ahoj, mám vibrující, houpací (ne samohoupací) a malá to úplně miluje, ale to až když byla trochu starší a zjistila, jak to rozhoupat ...jinak jako miminko v něm moc nebyla, to bylo prakticky k ničemu a využití začalo mít až kolem jejího 3. měsíce 😉

amazonkajanik
9. kvě 2020

Ségra mi doporučovala viz odkaz,že s ním byla hrozně spokojená
https://www.mall.cz/detska-lehatka-sedatka/baby...

kafr
9. kvě 2020

Měli jsme houpačku 3v1 od Fisher Price, poděděnou po švagrové, jejíž obě děti ji prý využily maximálně. Nám doma jen překážela, dcera v tom být nechtěla, dávala jsem ji tam jen když jsem musela na WC, nebo jsem potřebovala volné ruce a to na mě házela vražedné pohledy (fakt to uměla). Nikdy jí to nijak neuklidnilo, spíš tu chvíli v tom teda milostivě přetrpěla.
(Foto půjčené z netu)

jjasmina
10. kvě 2020

@michaela1990xx My máme úplně obyčejné, ale vibrace nepoustim

https://www.mall.cz/detska-lehatka-sedatka/fish...

ondul
10. kvě 2020

My máme KInderkraft Unimo 5v1 a je dobré, ale myslím, že na tu chviličku, co tam ček dítě dává, je to stejně šumafuk a všecko poslouží stejně dobře.

legelata
10. kvě 2020

Mne to prislo super hlavne na krmeni, nez se naucila sedet, coz bylo az nekdy v roce.

baruz
10. kvě 2020

My jsme měli s druhou dcerou Tiny love 3v1 a bylo super. Měli jsme ho hlavně místo kolébky přes den. Je nízké, takže starší dcera mohla chodit za sestřičkou okukovat a houpat. Má asi 3 nebo čtyři polohy z úplného lehu až do sedu. To jsme využili hlavně na krmení. Jeden typ má i stříšku, což jsem v létě na terase hodně ocenila. Vibruje (nepoužívali jsme) a má hrací a svítící “kolotoč”, který se ale bohužel neotáčí. Bylo vážně super! Cena je celkem vysoká, ale dá se sehnat bazarové a rozhodně za tu cenu stojí.

michaela1990xx
autor
10. kvě 2020

Docela mě zaujaly tady tyto lehátka, ale vůbec se v tom právě neorientuju, tak procitam různé recenze a tak

zavodnice
10. kvě 2020

Mám Joie Serina 2v1, ze zoufalství už jsme nevěděli coby. Ale jako dobrý, oblíbila si to až trochu jako větší. Doufám, že u dalšího dítěte taky bude mít úspěch. Samotnou sedačku jsem pak používala při prvních příkrmech, kdy malá ještě neseděla.

kacenka115
10. kvě 2020

My měli půjčené, používali jsme jen na krmení od 5m než si syn sedl. Jinak tam být ani nechtěl. To samé by šlo i ve vajíčku. ;) Takže za mne celkem zbytečnost. ;) Možná bych koupila až podle toho jestli miminko bude chovací, houpací, ležící...