Jak cestujete s dětmi?

vera123123
1. led 2018

Ahoj holky,
jsem tu s dalším dotazem na vaší radu - jak cestujete s dětmi? Přemýšlím nad cestovní postýlkou - ale má to smysl? My tedy vcelku hodně cestujeme. Zatím jsme si vždy vystačili s tím, že dítko spalo mezi námi na manželské posteli. Ale rádi bychom to už změnili, ať nám pak doma nevříská, že nechce být ve své postýlce. Jak to máte vy?

jipe
1. led 2018

@vera123123 do roka a něco jsme měli cestovní postýlku, zejména kvůli návštěvám tchánovců 300 km daleko, využili jsme i na dovolených. Pak i doma začal spát v pokojíku ve velké posteli, takže ani v cestovní být nechtěl. Řešíme přistýlkou nebo třílůžákem, 1 noc se s ním společně spát dá, po více jsem celá rozlámaná a dokopaná.

vercik83
1. led 2018

Máme ji u tchánovců, spí v ní doteď a to má 3 roky. Máme takovou tu větší. I na cesty dobrá, ale třeba v zahraničí je často měli k zapůjčení

fallingstars
1. led 2018

Malý je osm měsíců, cestujeme na pár nocí min. jednou do měsíce od jejích čtyř týdnů. Zatím spí s námi/se mnou, doma bez problémů v postýlce, ani po týdenní dovolené nebyl problém. Hádám, že pak přejdeme na přistýlku. Cestovní postýlku tedy máme, ale zatím jsme nevyužili.

babyrenka
5. led 2018

cestovní postýlka je ideální v tom, že se dá rychle složit a rozložit kdekoli potřebujete dítě dát spát a také spí stále ve svém prostředí. Je pravda, že ji lze často na cestách i zapůjčit, ale pak nevíte, kde jí měl před vámi. Není problém jí využívat i doma jako druho postýlku, na dlouhodobější používání je možnost do ní přikoupit i lepší matraci. V zahraničí jí často rodiny s více dětmi využívají i jako ohrádku, kde si malé dítě i na zahradě nebo na pláži spokojeně hraje a vy máte jistotu, že ho máte stále pod dohledem. Navíc není problém k cestovní postýlce koupit odpovídající moskytiéru, takže můžete malé snadno ochránit před dotěrným létajícím hmyzem

verunka_korunka
7. led 2018

Kamaradi maji dokonce cestovni postylku i na doma, maji jen jednu a kdyz jedou pryč proste ji slozi. Maji v ni dobrou, vysokou matraci, myslim tak 12cm. Takze ja bych to tak neudelala kvuli monitoru dechu, ale pni ho nepouzivali. Ja do cestovni postylky vozim matraci, tak 6cm a monitor mi vzdy fungoval. Dcera by v ni spala na cestach a u babicek i ted (ma pres 2 roky), ale bohuzel uz je potreba pro mladší. Ale u babicky ma stale cestovni postylku ai myslim, ze rpk v ni jestejen vydrzi v klidu. Jinak doma uz spi sama na posteli.