Jak oblékat do kočárku 4měsíčního?

kristiin
24. únor 2017

Ahoj Maminky, potřebuju radu, jak oblékat prcka, když je teď venku už 12 stupnů? V zimě jsme oblékali na domácí oblečení ještě svetřík a teplou kombinézu - v kočárku byl v dece a ve fusaku (Emitex - nepřišel mi moc teplý). Teď jsem oddělala jen tu deku, kombinézu a svetřík máme stále a nevím jestli je to tak dobré? Jak oblékáte čtyřměsíční mimi vy? Děkuji!

mrazulkav
24. únor 2017

Tak aby mu to vyhovovalo... To musíte vyzkoušet. Naše malá je horkokrevná a oblékala jsem ji vždycky míň, než se zdálo ostatním vhodné. Ale když jsem přidala vrstvu, řvala jako tur...

kristiin
autor
24. únor 2017

@mrazulkav když on si sám neřekne😀 tak jak to má teď neprotestuje, ale přijde mi, že to má pod zádíčky hodně horké ale zpocený není. tak nevíím..

kacireksro
24. únor 2017

ja se vzdycky ridit zatylkem.ja ji ted davam bodycko mikinu a cepici a puncochace a teplacky a teple ponozky a jen do fusaku a v prubehu vyzkousim jestli se nepoti(zatylek.)

mr_falko
24. únor 2017

dneska mela body s dlouhym, puncochace, lehkou kombinezu a do kocaru s fusakem....

mrazulkav
24. únor 2017

@kristiin ale řekne 😉 taky jsem se řídila zátylkem... i když měla třeba dcerka třeba studenější ručičky, důležité je tělíčko. To mi důrazně "vysvětlili" už v porodnici :-P ale každé dítko je jiné... pokud přesto, že má teplejší záda, spí v kočárku tak, jako vždycky, je to v pořádku. Kdyby se budil dřív nebo se nezvykle vrtěl, bude mu asi horko, zima, nebo se mu nezdá něco jiného. Aspoň tak bych to brala já.

monulec
24. únor 2017

Taky jsme to dnes řešili s kámoškou. Už davam na domácí oblečení jen kombinezu a fusak ale i tak byl dnes zpoceny! Hlavně když trajdame po obchodech.....ale nakupovat se musi

soleilll
24. únor 2017

@kristiin Šáhni za krk a uvidíš, jaký má tepelný komfort. Jinak stejný počet vrstev, jako máš ty +1. I fusak, zavinka, deka nebo nánožník v kočáru je vrstva. Já bych asi dala bavlněný overal, na to buď další fleesový overal nebo teplejší kalhoty + chlupatou mikinu, kombinézu a čepici.

kristiin
autor
24. únor 2017