Jaké botičky pro 3,5 leté dítě do lesa a do terénu?

hojda
1. srp 2012

Ahoj,

na podzim začnema navštěvovat lesní školku a pořizujeme vybavení. Doporučíte mi nějaké botičky do přírody, neprokokavé, do terénu, ne moc těžké?

Díky

d.

gammaray
1. srp 2012

ahoj.tak já jsem mým čtyřletým dvojčatům pořídila přímo do terénu,na hory i skály ted nové botky zn.KILLTEC.jsou to boty kvalitní,nepromokavé,ale prodyšné,zpevnující kotníky.jsem zatím spokojena a děti,zdá se,že taky 🙂 co vím,jsou i v béžové barvě,ale já jsem raději zvolila modrou.

ivca15
6. srp 2012

Ahoj, já mám dobrou zkušenost s FARE celoroční trekové http://www.mb-detskaobuv.cz/mb-detskaobuv-cz/20..., nepromokavé, lze je nosit i při mírné zimě. I.

myskin
21. srp 2012

Já do školky kupuji Superfit goretex kotníkové, jsou úžasně lehoučké, nepromoknou, jsou prodyšné a téměř nezničitelné.

rye
21. srp 2012

Moc doporučuji kotníkové goretexové Adidasky. Dají se koupit za dobré peníze v A3 sportu. Synovi je kupuju už třetí sezonu.

jmisa
21. srp 2012

Koupila bych nějaké goretexové, v podstatě asi značka jedno, ale osobně beru vždy membránu goretexovou a ostatní nezkouším, pro mě je to jistota.
Preferuju pro děcko Superfitky nebo pohodlné mi přijdou Salomonky, ale to už je o zkušenostech.

marecek4
21. srp 2012

rozhodně pevnou a prodyšnou,impregnaci musíš stejně obnovovat,takže doporučuju přikoupit,my máme do lesa kožené farmářky,ale ty budou jen na podzim a jaro,na zimu máme ecco a na běžné běhání adidasky,k tomu ještě plátěnky-na botky si potrpíme jako na hadříky takže máme povícero

neu.sona
29. srp 2012

@hojda koupili jsme asi před měsícem kotníkové keeny. Jsou skvělé. Malý v nich chce pořád chodit. Ty gumáky, když bylo trochu mokro mě fakt nebavily. Tyhle jsou do našich podmínek (les, pole, louky) skvělé.