Jaké lehátko pro miminko?

peee
21. zář 2016

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti s těmito lehátky 🙂 https://www.google.cz/search?q=lehátko+tiny+lov... a https://www.google.cz/search?q=lehátko+tiny+lov... jde mi spíš o "styl" lehátka - vyvýšené boky apod. Jste spokojené? Na první dceu jsme měli půjčené od Fisherprice, bylo fajn, ale nyní budu potřebovat, aby v něm druhá dcerka mohla třeba i přes den spát (starší dceři bude 1,5 roku a máme celkem malý byt, ta starší proto bude po obědě spát ve své postýlce a mladší bude se mnou v obýváku či kuchyni.) a aby ho ta starší třeba náhodou nepřevrátila. Jsou stabilní? Nebo máte tip na jiné, ještě lepší? Děkuji za rady 🙂

sara84
21. zář 2016

Ja mela zpocatku syna v korbicce z hlubokeho kocarku, v obyvaku na gauci, nebo v kuchyni na stole aby me videl. Slo to hezky prenaset,mel klid a utulno a starsi mu nemohl nechtic neco vyvest.

peee
autor
21. zář 2016

@sara84 děkuju za tip, přesto bych raději lehátko, máme ještě psa a kočku, takže potřebuju něco, do čeho opravdu nejde "náhodou" strčit apod.

sara84
21. zář 2016

@peee no oproti lehatku mi to prislo stabilnejsi. Lehatko jsem mela pozdeji privazane k zidli,na pevno, od zeme mi v kuchyni sla zima a videl na me 🙂

vendy200
21. zář 2016

My máme lehátka Babybjorn a jsou skvělé holky v nich i po jídle kolikrát spinkají. A přijde mi skvělé že se dají krásně houpat nohou a mimčo se v nich dá i uspat. Sice jsou drazší ale dají se sehnat i na bazárku. Dostali jsme typ od známých a opravdu nelitujeme, u nich v tom bývala malá ještě v roce a půl se ji v tom líbilo. A musím dodat že je super i na cesty protože se složí do úplné placky.