Jaké pleny používat na noc pro 14měsíční dítě?

eviknovaku
21. led 2015

Ahoj maminky, prosím o radu, jaké plenky používat pro syna na noc, abych nemusela každý den povlékat, když se mi pročůrá.Používám zelené pampers a každé ráno je mokrý.V noci ho nechci budit,jen kvůli přebalování ☹.

sheeni123
21. led 2015

Meli jsme babylove (modre) a neprocuralo mi je ani jedno dite. Jedinkrat se stalo, ze byla vadna plena a pri prebalivani se roztrhla a ten vnotrek se vysypal. Nema syn plenky mensi?? To by mohl byt taky duvod.

zyoma
21. led 2015

Uz jsem o tom zakladala diskuzi, u nas ten problem vyresili plenky bella happy...

patricieh
21. led 2015

Já používám zelené Pampers a neprotekly mi nikdy.Opravdu je možné,že je potřeba zvolit větší velikost a bude vše v pořádku.

tulikiss
21. led 2015

u nas to bylo vzdy tak, ze pokud plenka prestala stacit na noc, tak to vyresilo davat vetsi velikost..jinak ja na noc davam pampers premium care

fiollette
21. led 2015

U syna jsem to měla podobné. Používali jsme zelené Pampers a když se začal v noci pročůrávat, vyřešily to na noc o velikost větší plínky. Když nezabere ani to, tak pokud před spaním hodně pije. Trochu mu to omezit. Jinak asi pak buzení v noci. Sama jsem to pak dělala, když jsem syna odnaučovala kolem 2roku od plín a měla jsem strach, že do rána nevydrží. Vždy pak bez problémů usnul.

sara84
21. led 2015

Babydreamy z Rossmanu, nedam na ne dopustit! Jine jsme uz ani nekupovali. A asi i ta vetsi velikost pomuze.Syn ( 3 a 1/4) ma na noc porad jeste,i kdyz je mokra jen tak 1 x za tyden, ma 14 kg a plenku ma 15-25 kg..

kacenka1111
21. led 2015

Taky Babylove z DM a hlavne vetsi velikost, jsou i vyssi a tudíž neprotečou....Měli jsme to taky, všechno procurany az na matracku, hruza☹

katharinka4222
21. led 2015

Ahoj, já taky používala tyto a taky se mi skoro vždycky pročurala. Pak jsem koupila v Penny jejich značku a na noc stačí jen jedna. A to má na noc ještě sunar. A nestalo se mi s něma, že by byla pročuraná.

denca1988
22. led 2015

ahoj,určite DADA z polska,použivame ich od narodenia a strasne hodne znesu...mala sa moc odvodňuje a na to že ma 2 mesiace tak celu noc prespi v klidu,plenka je cela naboptnana (tak cca 5-6 curani) a vydrzi krasne....som maximalne spokojena a oproti pamperskam poznatelny rozdiel v kvalite plenky....DADA su ovela lepsie,Pampersky nam taky protekli..a navyse jedna DADA plenka vyjde na 2,6 kč na kus....tak popremýšlaj,sú baby čo to predávajú aj tu u nás....

lennus
22. led 2015

My používáme baby love eko a vydrží v pohodě do rána a je úplně suchý, i když je to počůránek. 😉

myskin
22. led 2015

Na noc jsem používala Pampers, ale dokud se dcera v noci dost počůrávala, tak než jsem šla spát tak jsem ji vždycky přebalila. Nenechávala jsem ji v té hodně počůrané plíně celou noc. Nepřijde mi to dobré. Dcera na to byla zvyklá, že s ní v noci manipuluju 🙂 , většinou se ani nevzbudila.