Jaké používáte přebal. podložky? Které jsou nejlevnější?

tyrkysovamamca
30. led 2017

Jake pouzivate prebalov.podlozky a ktere jsou nejlevnejsi? Dekuji TM

anina32
30. led 2017

Místo přebalovacích podložek používám klasické látkové čtvercové pleny.

pokoda
30. led 2017

Používala jsem látkovou od Petit lulu a nedám na ní dopustit. Sice se občas musela vyprat, když se stala nehoda, ale rychle schne. Je veliká, nepromokavá a velice příjemný materiál. Jednorázové se po chvíli cuckaly a vůbec mi to nevyhovovalo. Pak jsem koupila PUL a bambusové froté a ušila ještě 2 menší a dávala ji malé pod hlavičku, když jsme si hrály na sedačce, kvůli ublinknutí, aby nebyla flekatá, plinka šla kolikrát durch. Když jsme nedávno odplenkovali, tak jsem pro jistotu dávala i do autosedačky, kdyby náhodou.

babuna
30. led 2017

@tyrkysovamamca mám to udělané tak, že na kuch. lince mám dva starší ručníky (malé na ruky) na nich jednu jednorázovou přeb. podložku položenou tou savou stranou dolů - aby se to v případě nehody dalo utřít - a na ní houni - zimní vložku do starých zavinovaček - je to bílá měkká a hodně savá látka - mám dvě tak je střídám - výhodou je že jdou obě vyvařit (mají už lecos za sebou 🙂 - okraje založím pod ručníky aby to vypadalo úhledně a když zrovna nepřebaluji a potřebuji linku akorát vše smotám ke zdi 🙂 .... chtěla jsem přebalovák atd ... ale je to nakonec zbytečné 🙂

monasek84
30. led 2017

Ja koupila inkontinencni podlozky, je jich tam 60ks za cca 250kc, detsky nekupuju, jsou predrazeny.

pokoda
30. led 2017

Jo a jinak na doma jsme měli na přebalovacím pultu takový ty velký pevný, vycpaný molitanem a navrchu omyvatelný materiál, ale když malá roztrhala už třetí, tak jsem řekla dost, sstojí okolo 370 Kč jedna. Je hodně živá už od narození a přebalovačka se vždy roztrhala ve spojích a jelo to dál a ještě k tomu to škrábalo, takže jsem vzala tu výplň do čalounictví, nechala to pošít koženkou za necelé 400 Kč a ta už je nesmrtelná. Malé jsou skoro 2 a půl roku, je kompletně bez plen, ale máme ji v koupelně na přebalováku dodnes, dávám ji tam po koupání, čistíme tam zuby a paráda.

netopejr
30. led 2017

U miminka takovou https://www.branakdetem.cz/prebalovaci-decka-ha... Protože je měkká a teplá, na cesty z techto duvodu super. Mam 6 let v použití, stale jak nova. Jinak v par mes. staci plinka třeba,čtvercovku bravam s sebou ke všem účelům, a to staci.

petul81
30. led 2017
Uživatel petul81 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od petul81.

Používám flanelové podložky: http://www.hpbaby.cz/cz-kategorie_590162-0-flanelove-podlozky.html a jsem s nimi spokojená, a jsou za dobrou cenu..

kocour1
1. únor 2017

Dávala jsem si na přebalovák normální látkovou plenu, kterou jsem později vyprala...v počátku, když byly nehody častější a moje zručnost nebyla tak vytrénovaná na chytání, tak jsem dávala miminku pod zadeček takové ty klasické papírové utěrky🙂...i třeba na větrání při opruzení jsem dávala ty kuchyňské papírové utěrky...k doktorovi jsem měla pratelnou podložku a na to plenu opět🙂