Jakou videochůvičku?

barajka
26. bře 2018

Ahoj, našla jsem několik starších témat a přece jenom technika jde hodně dopředu.
Má někdo zkušenost s videochůvičkou, kterou jste pořizovali v nedávné době?
Je to vcelku nepřeberné množství a úplně se v tom neorientuji. Kdyby měl někdo, kdo bydlí v patrovém rodinném domku se zahradou a využíval jak v patře, tak na zahradě, budu ráda za zkušenosti.

adripolo
1. dub 2018

My máme od motorola,doma super,mohla jsem koukat na malou,venku kolem domu se ztrácel občas signál,za ty peníze nic moc.

bayt
1. dub 2018

Používáme kamerku a telefon. Levnější a signál se neztratí 🙂)

ajja87
1. dub 2018

My kupovali nejakou značku Bayby nebo tak nějak,za nás tedy nedoporučuji,od začátku s ní máme samé problémy.

barajka
autor
3. dub 2018

@bayt ale kamerky nemívají infra vidění..
A co tak hledám jsou lehce "nabouratelné" . Že jejich signál lze lehce zachytit.

Jinak děkuji za odpovědi, alespoň vím co nemám kupovat 🙂

bayt
3. dub 2018

@barajka ta nase ma nocni videni plus upozorneni na pohyb a obousmerny prenos zvuku, cena 1 tis.

gepe
3. dub 2018

@barajka motorolu kupte 🙂 Mame MBP36 uz 5 let, procestovala s nami spoustu mist, i doma a bez poruchy. I jsem tady na MK prispivala do tech "starsich for" 🙂) A stale ji pouzivame. Jsou nyni uz i novejsi typy, co jsem koukala, avsak skoro to same stale.

barchen
3. dub 2018

@barajka Měla jsem Avent, nová s ukolébavkami. Po pár týdnech se pokazila, přestala vysílat. Vrátili mi peníze ale do další jsem již nešla. Koupila jsem něco mnohem levnější bez kamery a slouží.

iiilinka
3. dub 2018

Zrovna jsem objednávala, dnes má dorazit - TrueLife NannyCam H32. Objednala jsem na základě recenzí na heurece a tady na koníkovi, kde si ji všichni chválí a cena je oproti jiným videochůvičkám taky přijatelná. Zkušenosti teda ještě bohužel nemám. Máme patrový dům a na zahradu taky chci aby dosáhla. Podle recenzí by to neměl být problém.

barajka
autor
4. dub 2018

@iiilinka na ty jsem se taky dívala, ale vůbec nedělají dětskou jednotku, co nemusí být neustále v síti. To má snad jediná motorola, ale žádné recenze :(

adripolo
4. dub 2018

ano,máme motorolu ale rychle se vybíjí tak ji máme stále v nabíčce když je zapnutá.

gepe
4. dub 2018

@adripolo nam se rychle nevybiji. Avsak baterka je spotrebni zbozi s zivotnosti Max rok, nahradni ci nove see daji koupit napr. na Alze 🙂

barajka
autor
4. dub 2018

Neva mi ji mit v zasuvce v pokojicku, ale kdyz bych chtela soupnout malou na zahradu, sic jen pred vchod, nechce se mi asi uplne pokazde natahovat kabely..

marcelapaskova
16. dub 2018

Ja ti muzu doporucit aplikaci DORMI. Funguje pouze tam kde je wifi, to nam ale staci. Je levna a skvela. Nejsi zavisla na kabelu eketrickem. Potrebujes jen dva smart zarizeni. Ja pouzivam muj mobi, taty mobil, kdyz je on v praci, tak pouzivam stary mobil nebo tablet. Pozor pri vyberu chuvicek - nektere zdrojove jednotky musi byt v elektrice - takze pouze u postylky. Ty bez elektriky muzes pouzit treba u tety, na navsteve, na zahrade, kdekoli...

ajja87
20. dub 2018

@marcelapaskova jo dormi je dobra,taky ji využíváme u rodičů.

barajka
autor
23. dub 2018

To jsem právě řešila. Že většina jich musí být připojená neustále k síti. Nakonec jsem vzala TL nannyCam H32, která lze připojit alespoň na powerbanku. Takový malým kompromis. Protože ty, které nemusejí být v síti, to jsou pro mě zase už šílené částky :(