Joolz fusak do autosedačky. Jaký je?

nika110818
24. únor 2021

Ahoj, mate, prosim, nekdo Joolz fusak do autosedacky? Jak moc je hruby/tenky? Je to spis zimni hruba varianta nebo spis tensi jarni/letna? Hledam nejakou tensi jarni variantu a podle obrazku se mi prave Joolz zda, ze by takovy mohl byt. Pripadne mate jiny tip? Dekuji predem.

mazanamatka
25. únor 2021

Ja bych přidala spíš svoji zkušenost, že nekupovat fusak vůbec (pokud bude miminko březnové/dubnové). Dcera se narodila v půlce března loni, fusak jsem pořídila a využil se na cestu z porodnice a na první kontrolu u pediatra...pak stačila vždycky už jen dečka..takže za mě vyhozené peníze..

nika110818
autor
25. únor 2021

@mazanamatka dekuji, ja myslela, ze se vyuzije i pozdeji, treba na podzim, ale je praavda, ze u 3 mesicniho miminka uz staci asi jenom decka. 🙂

mazanamatka
25. únor 2021

@nika110818 Já nakonec fusak ještě před zimou prodala dál. Takže opravdu měl jen ty dvě využití. V autě se pak trošku větší miminko docela paří - hlavně hlava (teda z naší zkušenosti). Takže dávám teď v zimě (od 8-12 m) na jednu vrstvu oblečení overal, ideálně bez kapuce & slabou bavlněnou čepičku, případně slabší overal s kapucí. Dečka to jistí vždycky - a za mě uplne stačí. Znovu bych fusak do sedačky nekupovala - je pak i celkem narocne to provlíkání popruhu..apod.