Kdy začít s nakupováním výbavičky pro mrňátko?

hannika08
16. pro 2015

Ahojte nastávající maminky, chtěla bych se zeptat kdy začít s nakupováním oblečení a jiných potřebných věcí

cerberos1306
16. pro 2015

Já jsem teď 20. tt, konečně jsme se dozvědělí pohlaví, takže začnu pomalu nakupovat.

evkadol
16. pro 2015

Já občas někde něco koupím. Jak mi padne do oka 🙂 Beru to přes tesco a sekáče. Na první jsem měla skoro vše nový, ale výhodně jsem mimi věci prodala. Ale právě po prvních zkušenostech už nový kupuju minimálně.

cerberos1306
16. pro 2015

@evkadol nové jsem koupila jen bodýčka z kiku, tři stály 80 kč. Jinak problém sehnat někde zánovní věcičky bez žmolků 😐

evkadol
16. pro 2015

Jj když je to moc žmolkatý, tak neberu. Jinak pár žmolků vezmu odžmolkovačem ☺

zlatkavlk
16. pro 2015

Já jsem taky věci sháněla nějak od cca 22.týdne, kdy jsme věděli, že se máme orientovat do růžových barviček 🙂 Jinak spoustu věcí jsem dostala od švagrových, nové jsem kupovala minimálně, pouze když jsem v obchodě neodolala 🙂 jinak převážně vše z druhé ruky - bazar tady na MK atp.... Nějaké sady oblečení jsme dostali, když se malá narodila, od babiček a prababiček... když ona z toho všeho tak rychle odrůstá... 😅

cerberos1306
16. pro 2015

Já právě nemám od koho co dostat, tak musím vše kupovat 😕

ppejskova
16. pro 2015

Holky kdybyste byla některá z ústecka,nebo měla někoho kdo by vám to vyzvedával,případně si zaplatily poštu tak Bazárek u Evičky , je to v Ústí nad Labem,Severní Terasa objekt Horizont.... případně na fb BAZÁREK U EVIČKY 2.
pani je strašně milá ochotná a když dobře vyberete máte top výbavičku za pár korun 90% věcí mám odtamtud(jezdím tam až z Prahy,ale vyplatí se to)

bartovka83
16. pro 2015

U obou deti jsem zacala pomalu nakupovat po 20tt., kdyz vysly vsechny testy v poradku. I kdyz priznavam, ze najaky ten maly kousek jsem obcas koupila i driv. Psala jsem si na papir, co bych chtela a setrila penizky a pak se vrhla do nakupovani. Ale moc novych veci jsem nekupovala, spis sekacove. Ono z toho miminko rychle vyroste a hlavne take urcite nejake veci dostanete jako darek. S pribuzenstvem jsem se dohodla, kdo co koupi, abych pak nemela treba tri lehatka nebo kolotoce nad postylku.

cerberos1306
16. pro 2015

@ppejskova to je pro mě moc daleko 😕

svetlus_pepca
16. pro 2015

Tak nějak po tom velké screeningu, i když ani předtím jsem občas neodolala. Tu první výbavičku jsem měla novou a hodně jsem toho dostala i do zásoby. Ale pak už jsem začala nakupovat i po bazárkách nebo v sekáčích a ve výprodejích či akcích (Tesco, Kikk, Pepco, H&M...). A stále nakupuju i dopředu. Obvykle se to vyplatí finančně, ale i proto, že malej vždycky vytáhne najednou. Pak mám kam sáhnout 🙂