Kočárek, víte o nějaké slevě?

mimino17
28. led 2018

Ahoj všem, už jsem trošku nervózní. Za 2 mesice mám termín porodu a ještě nemam kočárek :( už mám vybrany, ale je dost drahy, proto se chci zeptat. Nevíte nekdo o nějaké slevě? Vim, ze bývá třeba na malviku do 20%, což by mi dost pomohlo, ale teď o ničem nevim a už nemůžu moc dlouho čekat :( prosím kdybyste některá věděla nebo měla slevu a nevyuzila ji, byla bych vděčná! Děkuji 🙂

barchen
28. led 2018

@mimino17 A divala jste se na srovnavac na netu, (heureka), jestli ten kocarek neni nekde levnejsi? Malvik ma slevy tak 2x rocne, tech 20% byva obvykle v lete a pak na podzim a jeste byva sleva s kupony v casopisu maminka. To jsou slevy o kterych vim.

nikuu
28. led 2018

Nevím do kdy to platilo ani přesné podmínky, ale ve středu mi přišel mail z malviku, že čistí sklady a mají velké slevy.

barchen
28. led 2018

@nikuu Ono to platí pořád, je to normálně i na webu ale ve slevě je jen minimum kočárků a žádné ty oblíbené ani praktické, tipuje, že autorčin kočárek tam nebude.

nikuu
28. led 2018

@barchen aha

lida9
28. led 2018

pokud ti jde o cenu tak zkus se podivat na vybrany kocar na bazaru, po jednom diteti byvaji jak nove🙂

mimino17
autor
29. led 2018

Děkuji, porovnávala jsem to i přes heureku a všude je stejná cena. Jinak bazarovy jsem našla od te značky jenom golfové kočárky. Asi tady v ČR nejsou moc rozšířený. Tak ještě počkám a budu doufat, ze se něco objeví a miminko nepřijde před termínem 🙂)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru